måndag 31 oktober 2011

Att blogga om ingenting

Klunk klunk klunk
Mina föräldrar har åkt hem och jag känner mig trött. Eller mest slö, ni vet så där att jag bara vill hänga i soffan hela dagen. Som av en händelse vill Elly bara sova i mitt knä idag, så jag blir nog så illa tvungen att hänga i soffan en stund till. Innan sov Elly dock i sängen en liten stund, så jag fick en kvarts egentid. Den kvarten la jag på att bajsa, ta kort på mig själv (alltså inte samtidigt. Eller ok, samtidigt, man får ju utnyttja tiden) och att skölja munnen med fluor eftersom jag har börjat oroa mig för att allt småätande jag sysslar med ska ge mig tusen hål i tänderna.

Nu ska jag sluta skriva svammelinlägg och istället störa mig på att jag inte har någon fjärrkontroll till radion, som jag satte på innan jag satte mig i soffan och som mest spelar skit.

10 kommentarer:

 1. Ja, det händer ju inte direkt ofta. Men man blir ju helt handlingsförlamad för man tror ju att allt är som vanligt och att man får göra som dig 3 saker samtidigt för att hinna innan det är dags för att roa bebis igen.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker vi slår ett slag för svammelinlägg. Svammelinlägg är roliga! Det är de som kommer från hjärtat och liksom skrivs i nuet, och just nu behöver jag mer inlägg att läsa här i min tristess där ungarna sover och jag själv borde, men inte kan sova.

  SvaraRadera
 3. Christine: Precis så!

  Lisa: Åh, det tycker jag med, åtminstone när jag läser andras svammel. Men nu när jag läste mitt eget blev jag lite tveksam...

  SvaraRadera
 4. Haha, underbart sätt att vara tidseffektiv!

  SvaraRadera
 5. Ja fy, radio kan vara hemskt. När jag skulle magnetröntgas tackade jag nej till radio (trots en halvtimme i helvetesmaskinen) för jag tänkte att det är värre tortyr att tvingas lyssna på ngt man hatar. Som hon Titti på ngt av morgonprogrammen, jag var arg hela dagen när jag hade hört henne på morgonen. Ingen reklamradio till väckning tack.

  SvaraRadera
 6. Jos: Mm, det är ju tråkigt att bara sitta på toan, helt sysslolös.

  Omentjej: Åh, jag skulle också ha sagt nej, tänk dig paniken om en sådan där hemsk låt som får en att vrida sig i plågor skulle komma!

  SvaraRadera
 7. jag vill också ha bäbi som sover i famnen. min bäbi vill inte sova alls, han bara stretar emot och får tantrums (inte alltid jättestora, men ändå). saknar när han låg på mitt bröst och sov... han kanske börjar med famnsovande igen när han blir lika gammal som elly (hoppas hoppas :)

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också att vi slår ett slag för svammelinlägg. I allafall några och ibland.

  Svar: Vi flyttar den 2:a december. Och just nu känns det som att min mage håller på att gå sönder av nervositet. Men det ger sig. Hoppas jag.

  SvaraRadera
 9. Skönt med någon som är så öppen :D

  SvaraRadera
 10. Killmamman: Ja, hoppas, för det är så mysigt! Dock hade det varit skönt om hon kunde sova i sängen också så jag kunde få lite gjort…

  Linda: Åh, då säger vi så!

  Jess: När jag hade skrivit inlägget undrade jag dock om jag kanske hade varit FÖR öppen...

  SvaraRadera