måndag 3 oktober 2011

Award/lista

Jag har fått en Blogaward av både Maria och JoHo, schysst! Med utmärkelsen följer det några frågor och här är mina svar:

1. Varför började du blogga?
Jag började läsa fler och fler grymma bloggar och blev sugen på att starta en själv. Eftersom jag gillar att fota och skriva blev bloggen snabbt ett bra uttryckssätt och inte minst ett roligt sätt att "umgås" med folk med liknande intressen på.

2. Vilka bloggar följer du?
Oj, ganska många! Länklistan här till vänster innehåller nog de flesta bloggar jag läser regelbundet.

3. Vilken är din favoritfärg?
Lila är, och har i säkert 20 år varit, nummer ett, men jag gillar även rosa, blått, rött, guld och svart väldigt mycket. Eller jag gillar de flesta färger förutom gult, beige och brunt.

4. Vilken är din favoritfilm?
Edward Scissorhands, Natural Born Killers, Secretary, A Clockwork Orange, Control. Jag kan inte säga en och jag har säkert glömt någon.

5. Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?
USA, för att jag vill se spektaklet med egna ögon. Helst vill jag åka på en road trip från NY till LA och ta en sväng till San Fransisco. Också vill jag åka till Island för att det verkar vara så vackert där (jag som inte är någon naturmänniska är väldigt lockad av naturen där) och Tokyo för att det verkar så vackert, kul och lite flippat där. Också vill jag åka till Italien, Berlin och London igen och igen.

Nu blir det som vanligt jättesvårt att välja ut några få bloggare att skicka vidare awarden till, det finns ju så många bra, men jag vill ge den till Alicia som alltid lämnar så fina kommentarer här, löparen Mikael som har en ny blogg, Omentjej som har ett barn med samma namn som jag, Miss M som på flera plan är så lik mig och till min roliga och fina bloggmammakompis Kakans Mamma.

9 kommentarer:

 1. Haha, satt precis och fyllde i samma lista och skickade den vidare till dig utan att ha sett att du redan svarat, typsikt ;)

  Hihi, vi verkar ha samma drömmar när det kommer till resor. Det där med road trip i Usa vore så häftigt!

  SvaraRadera
 2. En helt annan grej. Fick precis nyhetsbrev från Miss JUniversum. De har flera olika Bambi-burkar som är som gjorda för dig. http://www.missjuniversum.se/se/art/platlada-stor-bambi.php?grp=334507

  SvaraRadera
 3. Åh tack! Jag åker också gärna till London och Italien igen och igen. Berlin var vi bjudna till med jobbet, men det missade jag för det var nu i helgen. Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du svarade på frågorna! :)

  SvaraRadera
 5. Jos: Tack ändå!

  Josefine: Åh, jag blev förstås helt kär i dem!

  Omentjej: Synd att du missade Berlin :)

  Maria: Tack för awarden!

  Killmamman: Tack!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket söta du! <3 Nu har jag fått svarat också :) Kram

  SvaraRadera
 7. Tack! Nu ser jag awarden.
  Ska naturligtvis svara på den

  SvaraRadera
 8. Typiskt att du redan svarat, men kul att läsa :)

  Och tack! Jag har följt dig länge också, jag tror du var en av de första jag började läsa efter jag började blogga själv :)

  SvaraRadera