lördag 8 oktober 2011

Babyrytmik
Som tur är så är det inte bara jag som gillar babyrytmiken. Elly tittar storögt på allt som händer runt omkring henne, står gärna upp och rör sig till musiken, spelar på instrumenten (att slå med maraccas och bjällror och på trummor är ju jätteskoj)och smaskar gärna lite på dem. Igår var Niklas med för första gången och även han tyckte det var kul, särskilt att titta på Elly och mig när vi skuttade runt. Babyrytmiken känns över huvud taget som en rolig, vettig och ganska avslappnad aktivitet, särskilt i jämförelse med babysimmet. Vi har nog hittat vår grej!

9 kommentarer:

 1. Det låter ju superkul! Vad härligt att Elly tycker det är så intressant också! :)

  SvaraRadera
 2. Kul =)
  Vi ska på babymassage till veckan. Blir intressant.

  Sv. Det gör hon säkert. Har hon alltid varit en bra nattsovare (innan)?
  Jag försöker att intala mig att har det börjat med en bra vana så är det inte så svårt att gå tillbaka till den om det skulle bli lite strul i framtiden. Men det vet jag ju inte än hur det kommer att gå om Oscar börjar vakna på nätterna någon gång framöver.

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul! Önskar vi också hade babyrytmik häromkring, är säker på att både jag och Elsa älskat det =)

  Kram till er töser...

  SvaraRadera
 4. kul att hon gillar det! jag skulle vilja gå på det jag med, men nu har vi babysim och snart börjar babymassagen så det skulle bli liiite mycket :) fast babysimmet alltså, han har verkligen fortfarande inte fattat grejen, ligger där å flyter lite liksom. men jag ger inte upp hoppet :)

  SvaraRadera
 5. Maria: Ja, så jag slipper släpa dit henne bara för min skull :)

  Erika: Jag har inte gett upp hoppet om att hon ska sova hela nätter igen. Har hon gjort det i två månader kan hon göra det igen :)

  Miss M: Det tror jag med!

  Killmamman: Äh, huvudsaken är väl att ni har mysigt tillsammans i vattnet?

  SvaraRadera
 6. Åh va roligt det låter !! Tyvärr finns inte det där jag bor - skulle helt klart vilja prova.

  SvaraRadera
 7. Vi hade rytmik på lågstadiet en gång i veckan, hade helt glömt det! Bra grej.

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att båda gillade babyrytmiken :)

  SvaraRadera