måndag 17 oktober 2011

Den där navelsträngen

Nervös måndag.
Jag ska nämligen klippa mig för första gången på över sju månader, men för en gångs skull är jag inte nervös inför att bli klippt (och "intervjuad") av en främmande människa. Däremot skakar jag lite inombords när jag tänker på att jag ska vara ifrån Elly i över en timme, det blir den längsta tiden utan henne någonsin. Och jag vet, eller mitt huvud vet, att det inte är lång tid, att det är bra för alla inblandade och att det kommer att gå hur bra som helst, men i mitt bröst känns det som en oerhörd separation.

11 kommentarer:

 1. Lycka till! Det blir lättare när man testat på några längre stunder ett par gånger, iallafall tyckte jag det.

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Om du inte längtar efter henne och bara tycker det är lite skönt att vara för dig själv en stund är det också okej!

  SvaraRadera
 3. Lycka till!
  Jag kände precis likadant när jag skulle iväg ensam (det var också till frissan!) första gången. Jag sov dåligt flera veckor innan och var nervös. Men det gick såklart jättebra, Astrid och pappa hade haft det jättemysigt och jag hade blivit lite ompysslad.
  Nu åker jag iväg några timmar nästan varje helg. Sambon jobbar hela dagarna och hinner inte umgås så mycket med den lilla, så han är jätteglad över att få mysa lite med henne på helgerna.

  SvaraRadera
 4. Skönt att klippa sig! :) de var jättejobbigt i början när jag var ifrån William, jag började nästan gråta i bilen på väg hemifån. Men, när man gjort det några gånger så i ser man att det både är bra för alla inblandade (som du skrev) och att man liksom är en lite piggare mamma sen! :)

  SvaraRadera
 5. Nej hoppet är ju det sista som överger en och man ska aldrig säga aldrig ;)

  SvaraRadera
 6. Tävla om en snygg, egendesignad almanacka från TryckDig.se på Klackar & Kaffe http://klackarochkaffe.se/2011/10/10/tavling-tryckdig/

  SvaraRadera
 7. Tack för peppen hörrni!

  SvaraRadera
 8. Det går säkert bra :) jag ska ha barnvaktspremiär imorgon, har tid hos tandläkaren. Känns också läskigt, även om det bara är en kort stund, som du säger...

  SvaraRadera
 9. Muerta: Hoppas det gick bra!

  SvaraRadera
 10. Hihi..separationen..nu har jag börjat med kör och är ifrån Junie på måndagskvällar framöver men jag har hunnit att natta henne innan jag drar så hon sover ju ändå. Men då är min stora tanke att tänk om Björn inte kan natta henne ordentligt om när hon vaknar upp och så när jag kommer hem 3 timmar senare så har jag en superpigg bebis och jag får inte alls sova och hon har gråtit hela tiden?! Uj uj..
  Det gick bra här. Jag sjöng och tänkte inte så mycket på det som tur var ;)
  Första gången jag var hos frisören efter hon föddes tog jag ju med henne, då var hon 3 veckor..gick ju bra det med fast att jag fick sitta med i henne i famnen under skynket :)
  Snart kommer du tycka att det är skönt med egentiden, i promise!
  Kram

  SvaraRadera