lördag 8 oktober 2011

Den goda sömnen är den bästa

Sömn, ljuva sömn.
Att Elly inte längre sover hela nätter kan jag leva med, för att amma henne en eller två gånger per natt halvt i sömnen är liksom lugnt, men när hon vaknar mitt i natten och tycker att det är morgon, då är det bortom lugnt. Likaså när hon inte vill somna på dagarna eller kvällarna. Igår kväll somnade vi till sist tillsammans, ihopklistrade, och sov gott båda två. Så idag blir det ingen zombie-Fifi med gråtattacker. Win!

5 kommentarer:

 1. Hurra för bra sömn! Den är ju rätt ovärderlig som småbarnsförälder.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att Oscar behåller sin goda vana med att sova hela natten. För det är verklien inte kul att inte få bra sömn, vilket jag i och för sig inte fick inatt trots sovande bäbis. Men nu berodde det på festande grannar utanför sovrumsfönstret.
  Hade lust att öppna fönstret och vråla : "Skönt att vi flyttar snart så att vi slipper er jä..la idioter" men det gjorde jag inte. Jag bara tryckte in öronpropparna djupare i örat. Så skönt att flytta. Då slipper jag kanske att sova med öronproppar i fortsättningen.

  SvaraRadera
 3. Lisa: Hurra!

  Maria: Ja :)

  Erika: Skönt att ni slipper idiotgrannarna snart!

  SvaraRadera
 4. Det går kanske i vågor det där med sömnen, när de lir större börjar de säkert drömma och så också. Synd bara att Charlie aldrig fattat det där med hel natt :)

  SvaraRadera