onsdag 26 oktober 2011

Det var änna tider det. Då man orkade lite mer.

Födelsedagsbarnet Maria fick hålla Elly. En liten stund, för sedan fick jag Ellyabstinens. Elly fick leka med slicka på dockor.
Elly passade även på att charma Christopher.

Jag är helt SLUT! Tänk att jag förr kunde cykla till jobbet, jobba nio timmar, cykla hem, äta, träna, äta mer, kolla på TV, hänga med Niklas, blogga och gå och lägga mig - på en enda dag! Idag har jag gått en promenad och fikat med Emma och hennes Penny och sedan varit på kalas (jag och Elly gick förstås hem först av alla) och nu känns det som om jag har sprungit ett marathon, utfört avancerad hjärnkirurgi och varit ute och dansat. Typ. Nu ska jag varva ner och sedan sova.

10 kommentarer:

 1. haha, jag satt precis och suckade över hur sjukt trött jag är och då bestod min dag av sovmorgon, brödbak, utvecklingssamtal och föräldramöte. Med andra ord var det enbart bakningen som krävde att jag ens stod upp och ändå känns det som jag kommer ha träningsvärk imorgon..

  SvaraRadera
 2. Haha, igenkänning på det! Tack för idag och jag ber om ursäkt om jag var lite off, sömnen du vet... Nu har hon iaf sovit sedan sju, hoppas på en lycklig fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Det är lite sjukt hur kroppen kan vänja sig med saker. Förut när jag hade två jobb och ändå lyckades klämma in vänner och familj så klarade jag det. Nu har jag bara ett halvt jobb och är ändå trött.

  SvaraRadera
 4. he..det känner jag igen! Bara när jag fått städa, gått på toaletten och duschat så känner jag mig oerhört nöjd med mig själv!

  SvaraRadera
 5. Eller hur! Börjar gäspa vid 20.00 på lördagskvällarna här och vid 21 så går ögonen i kors! Tyvärr har vi en kvällspigg donna här som tycker attlivet leker efter 22.00 ;) GO figure liksom! Mamma upp i dan; ja förr då ;) KRAM

  SvaraRadera
 6. ros till dig!

  http://writtenbyalex.blogspot.com/2011/10/leilas-blogaward.html

  SvaraRadera
 7. Hon är ju för söt!

  haha, så där är det för mig också! Några projekt i veckan och man är fullbokad liksom :)

  Tack! Himla skönt att få bort det slitna på håret :)

  SvaraRadera
 8. Jos: Det lät som väldigt mycket tycker jag, särskilt brödbaket!

  Emma: Tack själv!

  Emma: Ja, man anpassar sig efter olika tempon så snabbt.

  Kakans mamma: Ja, det är inte så illa att göra allt det där :)

  Miss M: Precis!

  Alex: Tack fina!

  Johanna: Ja, det känns ständigt som om man har fullt upp!

  SvaraRadera
 9. Kan fortfarande inte kommentera från datorn, men så kom jag på (snilleblixt!) att jag ju kan göra det från ajfån (ja jag är lite trög som inte kom på det förrän nu :) Känner igen det där, har alltid hållt ett högt tempo, men nu är det som att jag bara grejar att göra en sak per dag. Som igår, när jag hade gjort hand å fotavtryck så räckte liksom det för den dan, sen fick jag liksom inte så mycket mer gjort :P

  SvaraRadera
 10. Hahaha, I know! Det är ju helt galet. Jag tyckte det var helt fantastiskt att jag var på fik i onsdags, var på stan på kvällen i två timmar (med Fia), tjoho! Detta efter att ha varit iväg på dagen. :D

  SvaraRadera