tisdag 4 oktober 2011

Fluffiga moln

Angående mitt förra inlägg vill jag tillägga att jag nyligen tänkte att jag måste framstå som en ovanligt glad och käck typ här på bloggen, eftersom jag just då skrev flera inlägg om hur glad jag är, vad mycket fint jag har omkring mig, hur mysigt jag har det, vilken god mat jag äter osv. Kontentan är att jag precis som de flesta ofta är sprudlande glad, ibland förtvivlat ledsen, och att det är sällan gråzonerna kommer med på bloggen. Det känns liksom lättare, roligare eller viktigare att skriva att jag är så lycklig att det bubblar över eller att jag bara vill ligga i sängen och böla högljutt, istället för att skriva att just nu känner jag inget särskilt, varken bu eller bä. Alltså blir det en hel del rosa fluff och några enstaka svarta moln på den här bloggen.


Och jag vet inte hur det kommer sig att jag just nu har börjat fundera på hur jag framstår på bloggen.

11 kommentarer:

 1. Fattar precis känslan. Gråzonerna kanske också skulle vara bra att beskriva men jag kan inte utan att känna mig tråkig, men när en är glad så vill en ju dela med sig och när en är arg/ledsen/bådeoch så skriver en ju mest för att få ur sig grejerna. Mvh bergochdalbana79.

  SvaraRadera
 2. Det är samma här. Jag brukar plocka ut gobitarna och skriva om, ibland skriver jag om jobbiga saker eftersom man då ofta kan få lite stöd. Men man är ju inte mer än människa och livet har sina rosa, sina grå och sina svarta stunder.. Allt behöver ju inte finnas i bloggen, bara det man vill. :)

  SvaraRadera
 3. Gillar att du e positiv ju :)

  Ja Janis var enastående!

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än att hålla med! Det är ju när man "känner något" man har lust att skriva! Fortsätt så :)

  SvaraRadera
 5. Jag har nog inte tänkt på hur du framstår hos mig..men rätt cool skulle jag nog påstå! :) att alla känslorna kommer fram är ju för att du e mamma nu och lite känslig..been there done that liksom ;) kram!

  SvaraRadera
 6. Äh, tänk inte så mycket. Var dig själv bara så blir det bäst

  SvaraRadera
 7. Ja men så är det man vill oftast inte dela med sig när man är ledsen eller har problem. Spelar väl ingen roll om det är bloggen eller i det verkliga livet, glädje däremot är det lättare på något sätt att dela med alla även främlingar!

  SvaraRadera
 8. Tänk inte, bara skriv. Vi tycker om att hänga med, och vill höra om när du mår bra och få ge dig tröstande ord när du är ledsen. Och jag förstår hur du menar. Jag känner mig likadan. Har jag skrivit om en dålig dag eller haft en deppig period tänker jag ofta att jag måste skriva något sprudlande, något lyckligt elelr roligt. För att kompensera upp det liksom. Man funkar nog så.

  Kram till dig.

  SvaraRadera
 9. Du framstår som alldeles alldeles underbar! =)

  SvaraRadera
 10. Pop my heart: Precis, det är ju ytterligheterna som är roliga att dela med sig av!

  Maria: Det är så bra med all pepp man får genom bloggen!

  Vanadesse: tack söt!

  JoHo: Då kör vi på det!

  Kakans mamma: Tack! Fast jag är inte så cool, utan ganska töntig :)

  I min lilla lilla värld: Bra sagt!

  Modekatt: Det har du rätt i.

  Alicia: Ja, man vill ju få med hela känsloregistret på nåt sätt.

  Molly: Och du är underbar som säger så!

  SvaraRadera
 11. Håller med dig! Och det där med att man funderar över hur man framstår tycker jag går lite i vågor. Men, skriv på som du gör - din blogg är en av mina absoluta favvisar!!

  SvaraRadera