tisdag 18 oktober 2011

Gosunge i famnenKiddo somnar vid mitt bröst och jag låter henne ligga kvar i tron om att hon bara ska ta en liten powernap, då hon sov 2 timmar och 40 minuter tidigt på eftermiddagen. Plötsligt har en timme gått. Hon vaknar när som helst tänker jag. Nu har ännu en timme gått och Elly har sovit förbi gröttiden. Så här mycket brukar hon aldrig sova, så jag kan inte låte bli att undra om hon tar igen lite av den sömn hon har missat när Niklas har varit hemma, när hon har haft för roligt för att vilja sova. Hur som helst är det väldigt mysigt att sitta med henne famnen, det påminner mig om när hon var pyttebäbis och nästan alltid ville ligga så här. Nu blir det så sällan.

16 kommentarer:

 1. De där stunderna är verkligen magiska. Jag försöker också njuta nu så länge det varar, minns att det gick alldeles för snabbt med Kajsa och vips så var hon för stor för att ligga så där.

  Jag svarade på din fråga ang äggallergin inne i mitt kommentarsfält förresten. Så du ser det menar jag. =)

  SvaraRadera
 2. å så mysigt! ja det är inte allt för ofta det händer att henry vill sova sådär nuförtiden. saknar också...

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt! Man vill verkligen passa på nu när de är på goshumör eller sådär trötta och goa. Nu ska de ju bara vara så stora och stå, sitta eller greja med annat mest hela tiden.. :)

  SvaraRadera
 4. Mysigt! Vi satt sådär igår, jag och Nico, men det märks att man har en större bebis nu. Var helt slut i axeln när jag la ner henne.

  SvaraRadera
 5. Lisa: Jag kan inte ens föreställa mig att Elly kommer att bli för stor för min famn!

  Killmamman: Elly sover som bäst i famnen, men jag lägger henne i sängen för att få lite gjort :/

  Maria: Ja, fast Elly vill fortfarande vara nära mycket som tur är :)

  Jos: Jag har en amningskudde, den är räddningen för min rygg!

  SvaraRadera
 6. Så blir det så gosigt varmt att man själv blir så där skönt trött!

  SvaraRadera
 7. Sara: Ja, man blir helt avslappnad

  Johanna: Verkligen!

  SvaraRadera
 8. Naw, så puttenuttigt då! Vaknade hon upp sen och helvetet bröt loss eller?

  SvaraRadera
 9. Jag saknar också det där, när Penny kunde ligga och sova på mage på mitt bröst, så himla mysigt! Nu skulle hon nog inte kunna somna så ens under pistolhot... Typiskt att det ska vara så svårt att få till en dejt då, onsdag nästa vecka?

  SvaraRadera
 10. Åh va mysigt !! Skitsamma om rygg/arm/axel whatever värker - man har ju inte hjärta att lägga ifrån sig när de ligger sådär mysigt ;)

  SvaraRadera
 11. Naw :) Charlie låg också ofta sådär när han var mini, nu blir det aldrig :)

  Ja, han har massor av bitgrejer, varav en med vatten. Jag har lagt ett par i kylen, men han vill inte ha dem kalla :P
  Natten har varit bättre så nu får vi se hur dagen artar sig, han sover dock nu :)

  SvaraRadera
 12. Håller med, det är inte ofta det händer nuförtiden. Men ack så mysigt när det väl händer :)

  SvaraRadera
 13. Pelle. Nej då, hon vaknade lekte och åt och somnade sedan snällt för natten.

  Emma: Ja, när både jag och Elly vilade på eftermiddagen, hon på mage på min mage, det saknar jag verkligen!

  Carola: Precis! Dessutom låg hon på amningskudden, så jag satt så skönt så.

  Johanna: Elly somnar ofta så efter amningen, men det är inte så ofta hon får ligga kvar så här länge.

  Augustifamiljen: Ja, något av det mysigaste som finns!

  Linda: Verkligen!

  SvaraRadera
 14. Åh så härligt! Kanske är så ;) Junie vill absolut inte sova om pappa finns här, går minsann inte men gos har hon blivit bättre på, åtminstone om det är dags för lite sömn annars så har hon så mycket annat hon ska greja med..

  SvaraRadera