lördag 29 oktober 2011

Hänga lite på stan och sånt
Den här helgen är min mamma på besök. Idag var hon, jag och Elly på stan i flera timmar och köpte kläder till Elly. Ungen växer ju ur allt så fort, så det är bäst att ha ett litet lager här hemma. Också käkade vi falafel på ett café, där Elly tyckte det var himla spännande att titta på fölket. Nu ska jag måla naglarna och sedan gå och lägga mig, för det här med att shoppa tar visst på krafterna nu för tiden.

7 kommentarer:

 1. Ja nog är det kämpigt att shoppa. Jag hade så ont under fötterna efter vår senaste shoppingtur att det enda jag ville var att krypa ner i sängen och hoppas på att vakna upp med ett par nya fötter. :) så himla söt Elly är i sin fina mössa!!

  SvaraRadera
 2. Alltså hon är så fruktansvärt söt så det finns inte!:)
  Känner igen mig i dilemmat dop; jag o A kompromissade, vi gifte oss borgerligt o döpte killarna i kyrkan. Jag gillar traditionen o kan ibland tycka att vi krånglar till det;)

  SvaraRadera
 3. Jag dör sötdöden på bambimössan alltså. Så jälla gölli!

  SvaraRadera
 4. Vilken söt dress! Var har du köpt den. om man får fråga?!

  SvaraRadera
 5. ja det var så kul ! :) hoppas att ni har en fin helg. Vilka fina bilder på din lilla sessa, visst är det jobbigt att shoppa med en liten ;D haha

  SvaraRadera
 6. Ser härligt ut, men ja, ack vad det sliter att shoppa ;) Jag blir inte heller riktigt klok på det där, tycker inte att jag gör annat än att fylla på i en storlek större. Till Nico finns det iofs massa som jag sparat, värre är det med modell större. Börjar oroa mig för att vinterkläderna jag köpte kommer vara för små när de väl ska användas..

  SvaraRadera
 7. Maria: Ja, herre gud, vad det tar på krafterna!

  Molly: Vi skulle egentligen gifta oss kyrkligt och inte ha dop, men sen gifte vi oss borgerligt ändå…

  Lisa: Jag älskar den mössan! Också har hon matchande dreglis :)

  Sparkles: Klart du får fråga! Köpte den på Lindex när jag var preggo, ett av de första plaggen jag köpte.

  Josefine: Det jobbigaste är att komma fram med barnvagnen…

  Jos: Om de är för små får Nico användning för dem :)

  SvaraRadera