måndag 10 oktober 2011

Hetbrud82

Niklas och jag hånglade lite i soffan innan. Jag tog en paus i hånglet, drack lite vatten och passade även på att skölja runt lite vatten i munnen (som jag sedan svalde).
"Hm, det där kanske inte var så charmigt" sa jag, "men det hade verkligen fastnat ett frö i tänderna". Sedan tittar jag på mina turkosa frottémjukisar och säger: "Och vilka heta brallor jag har. Fast jag var tvungen att ta dem för det kom ju bajs på de lila". Jag tänker efter ett par sekunder och kommer sedan på att mina lila velourmjukisar i Teletubbystyle kanske inte kan kallas för sexiga de heller.

MVH
Vethurmantändersinman82
(Men är det inte otroligt skönt att för länge sedan ha kommit över datingstadiet och bara kunna slappna av?)

12 kommentarer:

 1. Haha vad underbart och vad jag känner igen mig! Det finns väl en charm i detta också!? :)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja, det är fint :) Och skönt. Själv har jag tagit paus i ett hångel med mannen med orden "Nä, nu måste vi sluta ett tag, annars rapar jag dig i ansiktet"

  SvaraRadera
 3. Hahaha, älskar att du fick in ordet bajs i hånglet. Mycket roligt!

  (Och ja, det är en himla tur att man kan vara sig själv, hade ju aldrig orkat vara snyggochsexig hela tiden liksom. Det får räcka med nån enstaka gång då och då. Plus att min kille tycker att alla mina "sexiga" kläder är lite fula, han står tex inte ut med kjolar som sitter i midjan, utan tycker på riktigt att jag är snyggast i mys- anternativt tränings-kläder. Konstigt. Men praktiskt.)

  SvaraRadera
 4. Äsch, jag håller med om att det är sjukt skönt att ha kommit förbi stadiet där det man har på sig till stor del avgör om man känner sig sexig. Men sen måste man ju älska din tankebana, att du inte hade på dig de "sexiga mjukisarna" ;)

  SvaraRadera
 5. Haha, du är så himla rolig. Jag vet inte, jag har också någon tvångsmässig fallenhet att upplysa Daniel om det mesta som: Hm, jag har nog en finne på hakan, Jag måste, måste verkligen gå på toa nu eller så sätter jag helt sonika på mej mina absolut skönaste byxor: Oranga långkalsonger som slutar någonstans i bysttrakten. Men han älskar mej ändå. Försöker dock vara lite het ibland också. Men det är skönt att vara trygg med någon!

  SvaraRadera
 6. Och någonstans är ju det viktigaste att man fortfarande ägnar sej åt hångel! :)

  SvaraRadera
 7. Maria: Det gör det verkligen!

  Tiggerr: Haha, så där gör vi båda!

  Johanna: Det är likadant med Niklas, jag tror att han uppskattar mig mer i jeans och t-shirt än när jag har på mig nåt "sexigt"

  Muerta: Hehe, de lila ÄR sexigare än de turkosa, om man nu kan rangordna mjukisar efter sexighet…

  Charlotta: Vi pratar om att det är gött att skita, Niklas tycker att det är sött när jag har en stor finne…ja, du hör. Vilken romantik! Men du har så rätt: det viktigaste är att man hånglar!

  SvaraRadera
 8. Hehe, ja det är skönt att man kan vara naturlig med den man älskar. Vi har dock inte kommit till det stadiet riktigt ännu, vi har ju bara varit ihop i 9 månader. Men jag känner att naturligheten kommer smygande...

  SvaraRadera
 9. Alltså naturligheten i mitt förhållande kom lite väl tidigt, redan efter vår första natt ihop när min man (då bara en "vän") berättade att jag pruttar som en häst på natten. Jaha. Det satte liksom ribban. Känner ju att jag kan sakna lite mystik ibland!

  SvaraRadera
 10. Linda: Plötsligt är den bara där!

  Dalkullan: Haha, men det låter så skönt att ha det där avlarat från början!

  SvaraRadera
 11. Vet du...jag och Björn är nog lite väl naturliga i vårt förhållande..haha!
  Jag saknar nästan det där i början när fjärilarna fladdrade och man fick en sådan överlycklig känsla av att bara hångla.

  SvaraRadera
 12. Hahahaha, himla romantiskt egentligen, att man kan göra så mitt i utan att det stör. :D

  SvaraRadera