onsdag 5 oktober 2011

Home coming

Idag kom Niklas hem från Norge. Precis när Elly hade somnat in i sin eftermiddagslur klev han in. Och hon vaknade förstås och blev överlycklig. Det blev jag med. Så vi gosade och tjoade alla tre en stund. Sedan åt vi paj och tittade på Sons of Anarchy och försökte få i Elly välling. När jag gjorde i ordning Elly för natten somnade Niklas på soffan och sov och sov under hela nattningen. Men så hade han varit vaken i 25 timmar. Jag tyckte han var så fin att jag smygfotade honom. När jag för tredje gången lade Elly på sin plats i sängen somnade hon utan att vakna upp igen. Jag och Niklas satte oss bredvid varandra i soffan och drack rött kanelte och åt vindruvor och finchoklad. Nu har Niklas gått och lagt sig, jag har precis ätit upp vindruvorna och tagit en sista chokladbit och ska alldeles strax krypa ner hos min lilla familj i vår stora säng. Hej då!

10 kommentarer:

 1. Åh vad underbart det låter! :) Härligt att ha honom hemma igen!

  SvaraRadera
 2. Det händer lite då och då att jag vaknar innan henne, men oftast vaknar hon då samtidigt. Antagligen känner hon det väl direkt. Men det är fantastiskt rogivande att ligga och titta på de små underverken!

  Jag tror å andra sidan att det är bra att man blivit känsligare, faktiskt. Jag tror att det visar att man är mänsklig :)

  Fantastiskt fint nagellack btw!

  SvaraRadera
 3. Gud vad härligt :)

  Och ang öldejt, det blir många nya tillfällen för öl i framtiden såklart! Och annars kan vi ju ta en fika nån dag!(?)

  SvaraRadera
 4. ÅH.VA.MYSIGT.

  Lite avis, faktiskt.

  Jag kommer att dö singel. Som en galen kattkärring på speed.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt!

  SvaraRadera
 6. Åh! Alltså varje gång jag läser att Niklas kommit hem blir jag helt varm och glad, tänker att det måste vara så underbart mysigt när ni får vara tillsammans. För det är ju något alldeles speciellt med de där stunderna man får dela hela familjen samlad.

  Jag hoppas vi får läsa mer om det där med Elly och välling framöver, känner att jag måste börja ladda med tips redan nu (det är mitt livsuppdrag att Nico ska bli ett vällingbarn,haha, verkar ju så smidigt med välling. Milo tokvägrade vällingen så vi fick hålla på och slabba med den där gröten i tid och otid).

  SvaraRadera
 7. Maria: Oh ja!

  Christine: Du har rätt, det är faktiskt ingen nackdel att vara känslig.

  Johanna: Fika låter finfint!

  Linda: Inte då!

  Jos: Det som är bra med att han jobbar borta är att vi får två hela veckor tillsammans, då vi kan umgås och mysa hur mycket vi vill! Ang. vällingen så har jag alltid varit mer för gröt. Men så tyckte jag att det gick lite trögt med grötsmakisarna och bestämde mig för att testa med lite välling i pipmugg som omväxling. Vi har bara testat välling två kvällar, men hon fick inte i sig så mycket. Idag tog vi gröt igen och det gick bättre. Vi kommer absolut att ge henne välling igen, men jag tror mest på gröten!

  SvaraRadera
 8. tjoho, vad mysigt för er att vara tillsammans alla igen :)

  SvaraRadera
 9. Vad skönt det måste kännas när han kommer hem.

  SvaraRadera