måndag 17 oktober 2011

Hur det gick?

Det gick förstås hur bra som helst! Jag var nervös, orolig och kände mig alldeles tom när jag gick till frisören och när jag satt där och väntade på min tur, men så fort jag hade satt mig tillrätta i frisörstolen slappnade jag av. Ärligt talat hade jag en ganska skön stund. Frisören var toppen; hon klippte bra och var väldigt trevlig och avslappnad. Hon klippte topparna och flikade till dem lite, samt klippte luggen kortkort, så det är ingen radikal förändring, men det känns kul att ha en frisyr snarare än en gammal bob på utväxt. Efteråt ringde jag hem för att kolla läget och allt var så bra så där hemma. Jag kan stolt berätta att jag därför var tuff och gick och handlade innan jag gick hem, så jag var borta i prick två timmar. Sedan kom jag hem till en nöjd man och en glad bäbis som nyss hade vaknat.

10 kommentarer:

 1. Är det inte lag på att man måste lägga upp en bild på den nya frippan när man bloggar om att man varit hos frisören? ;)

  SvaraRadera
 2. Haha jag tänkte ställa EXAKT samma fråga som tiggerr. För det är lag på det va?

  SvaraRadera
 3. Bra där! Och jag vill se nya frisyren!

  Så många härliga bilder du la upp i förra inlägget. Man blir alldeles glad av dem. Och av alla fina. Din familj, katterna, alla mysiga saker!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt!! :) Det är så skönt att kunna känna att ens bebis har det bra även om man själv inte är där varje sekund av dagen. :)

  SvaraRadera
 5. Jag är också nyfiken på nya frillan!
  Skönt att du kunde slappna av ordentligt på din lilla strapats, det kan behövas emellanåt.

  SvaraRadera
 6. Det är jättetufft att lämna bebisen de första gångerna; ni lever ju i symbios och man vill ju inte att de ska vara olyckliga;( Oftast går det hur bra som helst. Bild på frillan tack!:)

  SvaraRadera
 7. Jag håller med, vill ha en hårbild! Och det var nog bra att klippa den där navelsträngen lite när du ändå var ute med saxen!

  SvaraRadera
 8. Men alltså, jag har ju bara klippt topparna egentligen, mer spännande än så är det inte...

  SvaraRadera
 9. så himla skönt att det gick bra! jag har varit och tränat ett par gånger och är som sagt ett nervvrak varje gång. men, det har inte varit några problem alls, han klarar sig fint med tomas :)

  SvaraRadera