torsdag 13 oktober 2011

Idrottsskada dårå

Jaha, då har man dragit på sig en sådan däringa idrottsskada. När jag var ute och sprang höll nämligen min vänsterarm på att ramla av kroppen. Nu är jag ordinerad vila och återhämtning i form av choklad.

(Idrottsskada betyder i det här fallet att jag förmodligen är väldigt stel i kroppen och drog på mig en smärtsam sträckning av ena skuldran, men idrottsskada låter ju lite tuffare. Efter en stunds promenerande blev jag uttråkad och försökte springa igen, men då gjorde det ännu ondare, om jag inte sträckte ut armarna och höll ihop händerna bakom ryggen, men det höll ju inte i längden)

7 kommentarer:

 1. usch å fy för idrottsskada :( lägg på värme, har du nån värmevetekudde?

  SvaraRadera
 2. Haha, kul ändå att du fick ont i armen av att springa. Lite otippat sådär.

  SvaraRadera
 3. Johanna: Det känns lite…skröpligt...

  SvaraRadera
 4. Haha, låter betydligt bättre än att få ont av en ekorre... :D

  SvaraRadera
 5. Vad trist. Men lite tufft håller jag med om.

  SvaraRadera