torsdag 20 oktober 2011

Knöligt

Den här käringknölen (eller hallux valgus som åbäket heter på läkarspråk) på min vänstra fot, som jag de två senaste dagarna har nämnt i lika många inlägg, den gör lite ont ibland. Igår gick jag en långpromenad och efter det var den lite öm och ömheten satt i lite idag på förmiddagen också. Jag är inte så klumpig av mig och det är relativt sällan jag tappar saker, men idag när jag lagade mat råkade jag tappa en gaffel och var tappade jag den om inte rakt på knölen? Efter många svordomar, skräckfantasier om akuta operationer och en stunds haltande mådde knölen dock bra igen. Den överlever nog allt, den.

6 kommentarer:

 1. Har ett tips till dig som kanske får dig att glömma knölen för en stund :)
  Sett några söta plåtburkar med bambisar på :) https://www.lyxigaplatburkar.se/blafre

  Kolla där vettja! :)

  SvaraRadera
 2. Aj aj..varför är det alltid så?

  SvaraRadera
 3. Linda: Wow! Tusen tack för tipset?
  Kakans mamma: Ja, hur kunde den träffa just där liksom?

  SvaraRadera
 4. Åh hallux valgus har jag också - på bägge fötterna! Hatar dom men vågar inte operera tror jag :(

  SvaraRadera
 5. Ouff! Det har jag på min vänstra fot. Jag kan inte gå i klackar mer än en dag och sen har jag ont hur länge som helst efteråt.

  SvaraRadera
 6. Frida: JAg hade tänkt att göra det förra hösten, men sen blev jag ju gravid. Och nu går det ju inte att hoppa omkring på kryckor direkt.

  Linda: Jag kan gå i vissa klackar, men många skor är hopplösa.

  SvaraRadera