onsdag 19 oktober 2011

Knubbhänder


Idag har Elly lekt med Susannas pöjk. 
Det är så sött att de båda är så knubbiga, kolla bara in händerna liksom; gropar på knogarna och osynliga gummiband runt handlederna.

19 kommentarer:

 1. Gu vad gull! Älskar såna där knubbiga små händer.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är underbart gulligt!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka gosiga. Av någon anledning är alltid min impuls att vilja bita (men det gör jag ju så klart inte). Fast när jag får en egen liten en tänker jag allt bita, bara litelitegrann. Inte hårt.:) Men nu är jag bekymrad: Är det bara jag som får den något sjuka impulsen av knubbiga saker? :D

  SvaraRadera
 4. De sötaste händerna av dem alla! Göllongar.

  SvaraRadera
 5. haha, å, så himla söta!

  SvaraRadera
 6. Så gulligt! Fast att Junie är så liten så har hon allt små knubbhänder hon med :)

  SvaraRadera
 7. Alltså..jag fattar inte riktigt vad som är så sköj med mina musikinlägg, jag läser dem när du kommenterat men jag fattar fortfarande men glad att jag kan göra dig glad iaf! :) Och ja, vi blev göörglada över Ida, vi hade haft hundar hela tiden men det här var ju vår egna liksom.. Kram!

  SvaraRadera
 8. Just dom där groparna på knogarna är så fantastiskt söta :)

  Det börjar sjunka allt mer att vi blivit föräldrar.

  Herregud. Kommer gråta floder när vi har emot honom.

  SvaraRadera
 9. Åh, det är så gölligt med knubbheten som kommer, hihi:) Nu börjar min Emmy (9veckor) lägga på sig lite hull och det är så gulligt<3

  SvaraRadera
 10. hihi gud vilken söt bild! Så sött med bebisars knubbiga händer :D

  SvaraRadera
 11. Ungefär så ser min hand ut just nu - efter sex timmars tatuering på underarmen igår så är den inte så glad på mig just nu. Ser ut som en uppstoppad korv. Ser tokigt ut eftersom underarmen är större än överarmen haha. Får vänta med bilder på underverket tills det lagt sig.

  SvaraRadera
 12. Maria: Göllegöll!

  Charlotta: Men de SER ju väldigt bitvänliga ut!

  menvisst: Word!

  Alex: :)

  Kristin: Det skulle vara knubbkinderna då

  Kakans mamma: Win!

  Mikael: Det förstår jag :)

  Lala: Ja, knubbiga bäbisar är så gosiga!

  Veronica: :)

  Tina: Haha! Men det ska bli kul att se resultatet sen!

  SvaraRadera
 13. naaw* så ska brnhänder se ut. hihi

  (Fina tävlingar i min blogg för dig som har barn)

  SvaraRadera
 14. naaw* så ska brnhänder se ut. hihi

  (Fina tävlingar i min blogg för dig som har barn)

  SvaraRadera