måndag 3 oktober 2011

Länkkärlek: Vi pysslar

Vi pysslar är Emelis sprillans nya blogg och tanken med den är inte bara att läsarna ska kunna inspireras av alla pysseltips i bloggen, utan även bidra med bilder och beskrivningar på sitt eget pyssel. När jag kollade igenom bloggen (som trots att den är ny redan är full av bra tips) hittade jag en massa olika saker jag vill göra, jag riktigt kände hur det började klia i mina något ovana pysselfingrar, och det var även en fröjd för ögat att se alla vackra bilder. Så ta en titt vettja!

8 kommentarer:

 1. Åh, den där fina Emeli! <3

  SvaraRadera
 2. Men hallå, nu dog jag lite.
  <3 kram till dig

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken himla underbar blogg! Har letat ihjäl mej..nästan..efter en bra pysselblogg. Älskar! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. kika även in på min frus pysselblogg
  dozandesign.blogg.se
  Där kan du hitta tips fina byxor till Elly :)

  SvaraRadera
 5. Mikael: tack för tipset!

  SvaraRadera
 6. Men Å, vet redan att jag kommer älska den bloggen! Tack för tips!!

  SvaraRadera