onsdag 12 oktober 2011

Lite löpning, hej och hå!

Jag har träningsvärk.
Igår rivstartade den i ljumskarna och vandrade vidare till framsidan av låren.
Idag har den placerat sig på baksidan av låren.

Vad jag har gjort?
JAG SPRANG 3 KM I FÖRRGÅR!
Och har alltså träningsvärk.
Detta kroppsliga förfall.

Förresten så gillar jag det här med sporadisk löpning, för på så vis blir varje löptillfälle en första gång och det går då förvånansvärt lätt att springa. Smart va?

21 kommentarer:

 1. Åh, jag längtar tills jag kan börja springa igen! Tyvärr lär det ju vara vinter då så det blir väl inte förrän till våren...

  SvaraRadera
 2. Heja dig!
  Jag var på gymmet igår. Har också lite träningsvärk.

  SvaraRadera
 3. Uuuh, träningsverk, detta gissel. Jag brukar stretcha massor efter att jag har tränat och ändå är den där och jävlas. Man tycker ju liksom att man kunde få lite cred för hey, jag har varit duktig och tränat! Men nej nej, då ska man straffas för det istället...

  SvaraRadera
 4. När jag gav mig ut på "springtur" (om det ens kunde kallas löpning) för ett tag sedan hade jag träningsvärk i en hel vecka. Sjukt pinigt, kunde knappt lyfta bebis - gjorde ont i hela kroppen haha. (Den runda var typ också 3 km..)

  SvaraRadera
 5. Träningsvärk är både skönt och gör himla ont. Man vet ju att man i alla fall gjort något bra för att ha den. :) jag har världens tränigsvärk i hela kroppen idag efter att igår var på aerobic efter 2 veckors uppehåll. Haha.

  SvaraRadera
 6. Sv: Jo det gör dem ju men jag har förmodligen missuppfattat signalerna lite så har det blivit att hon ätit oftare än hon behövt. Inte blivit ordentigt mätt eller hungrig heller. Så då kan det bli fel för henne med sas.

  SvaraRadera
 7. Tycker du är jätteduktig som SPRINGER 3 km! Jag har börjat powerwalka en timme varje morgon och fått träningsvärk överallt. Det min vän, är kroppsligt förfall. :)

  SvaraRadera
 8. Hejaheja! och träningsvärk... ah, skönt ont på nåt sätt. Eller hur? Att springa sporadiskt är ju SUPERSMART för den mentala biten, go girl :)

  SvaraRadera
 9. Härligt att läsa om löpningen :) Go for it!

  Jäklar vilken tuff mössa. Jättefin!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker också det är himla duktigt gjort att springa 3 km, själv vetetusan om jag fixar en.
  Jag gillar att ha träningsvärk, den får mig att känna att jag varit duktig och tagit ut mig.

  SvaraRadera
 11. Hahaha "kroppsliga förfall"! Kan skriva under på det; själv får jag kramp efter 10 meter så inte ens lönt att snöra på skorna ;)

  SvaraRadera
 12. Härmade jag nyss din rubrik som kommentar? Ja det gjorde jag. Menade mer heja egentligen.

  SvaraRadera
 13. Vill inte tänka på den träningsvärken jag kommer få den dag jag kommer igång med träning igen.

  SvaraRadera
 14. jag är (tyvärr) också lite av den mer sporadiska löparen. Och får tampas med träningsverken from hell varje gång!

  SvaraRadera
 15. Riktigt smart! Man kanske ska anamma det tänket!

  SvaraRadera
 16. Haha, va rolig du är. Kroppsligt förfall. Men smart att varje gång är som den första.

  Svar: Det är jättelätt att få lägenhet i Berlin. Vi har en på gång nu och håller alla tummar som finns.

  SvaraRadera
 17. heja dig vad härligt! jag längtar också efter att springa, har inte "vågat" köra igång med det än. men idag körde jag spinning i alla fall, det var evigheter sen. skönt!

  SvaraRadera
 18. SWEET! Grattis, 3km är ju en halv evighet för sjutton :D GÖTT!!

  SvaraRadera
 19. Alltså, egentligen älskar jag att ha träningsvärk, för jag gillar känslan av att ha tränat stenhårt. Men det känns för futtigt att springa 3 km och få ont! Det är liksom för lite. Jag vet, det är lite töntigt av mig att tänka så, men det är bara för att jag var van vid att träna så hårt innan.

  SvaraRadera