tisdag 11 oktober 2011

Oförutsägbartjej82

Som en liten uppföljare på gårdagens inlägg om att vara bekväma inför varandra i ett förhållande, kan jag upplysa om att vi fortfarande, efter över 5 år tillsammans, kan överraska varandra. Igår blev Niklas nämligen mycket förvånad över att jag var uppe, vaken och pigg helt frivilligt när klockan var 22. Så, trots bajssnack mitt i hånglet och urtvättade mjukisar, finns det en gnutta av den berömda mystiken i det här äktenskapet!

7 kommentarer:

 1. hihi, låter som hemma hos oss det där! Ljuva mystik i nersnorade-allt-för-urtvättade-mjukisbrallor ;)

  Härlig blogg förresten!

  SvaraRadera
 2. Åh! Men överraskningar är ju alltid fint. Bra jobbat.

  SvaraRadera
 3. Gick du alltid och la dig innan 22 innan Elly kom?

  SvaraRadera
 4. Augustifamiljen: Det är nog ett vanligt förekommande fenomen :) Och tack!

  Emeli: Det har du rätt i!

  Dalkullan: Att aldrig upphöra att förvåna, det är min grej! Jag har alltid gillat att lägga mig tidigt, och särskilt nu sedan Elly föddes.

  SvaraRadera
 5. Haha, stora snacket här hemma också. Bajs. <

  SvaraRadera
 6. Jag blir överraskad varje vecka av min kille efter fem är tillsammans. Gilla.

  Ps. Älskar att lägga mig tidigt, aah.

  SvaraRadera