onsdag 5 oktober 2011

Om blåskimrande naglarJag kan inte sluta beundra mina naglar! Så ofta som möjligt håller jag upp dem framför mig, ser hur mycket de skimrar i just det ljuset och ler lite förnöjt. Den här nagellacksbesattheten kan ju tyckas vara lite knepig, men då ska ni veta att jag 1) inte har målat fingernaglarna sedan jag gifte mig den 26 mars* och 2) nästan inte kan ha några smycken längre eftersom Elly bara drar i dem, och jag älskar smycken, gärna plastiga och färgglada sådana. Så nu ska jag se till att ha fina naglar som smyckessubstitut tills Ellys dra-i-allt-fas är över om några månader år. 

*Det lacket, eller rättare sagt dess flagor satt säkert kvar i två månader, att ta bort det var typ nummer hundra på min priolista

19 kommentarer:

 1. Schnyggt! Jag tänker varje helg att jag ska piffa med nagellack, men det blir liksom aldrig av (och när det väl blir av lyckas jag alltid lyfta upp en unge eller stoppa handen i typ en ficka innan det torkad så det bara blir fult..)

  SvaraRadera
 2. Bilder kommer så fort min fru laddat upp dom på datorn hemma. Det är hon som är fotografen i familjen :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt!
  Jag har målat naglarna 2 ggr sen jag blev gravid tror jag..är sjukt dålig på att ta bort flagorna också ;)

  SvaraRadera
 4. Naglarna i all ära men jag tänkte mest på ringen. Sicken skönhet!

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt med glada naglar?!

  Jag höll på att tråkas ihjäl förra vintern när jag jobbade på ett demensboende och inte fick ha nagellack på mig! Så fort jag sparkat av mig skorna på torsdag efter jobbet målade jag helgnaglar, jag var ledig fr, lö, sö.


  Kompenserade lite med att måla hundens klor i tid och otid istället.

  SvaraRadera
 6. Vilket otroligt snyggt, blått nagellack. Jag har letat ett blått länge som inte är platt blått, utan mer glänsande och inte så ljust heller. Vad är det för märke?

  SvaraRadera
 7. Det är tur att det finns olika uppfattningar :)

  Vad som är manligt/kvinnligt sitter i betraktarens öga. Jag är en väldigt känslig person (kvinnligt?) och är totalt ointresserad av motorer och är hopplöst ohändig(manligt?)
  Jag ser inget problem i att klä min dotter/son i typiskt (o)manliga och (o)kvinnliga plagg så länge som barnet uppfostras till att alla människor är lika mycket värda oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

  SvaraRadera
 8. Åh. Jag har bara avskavda rester på mina naglar. Det är inte så roligt. Men dina naglar ser betydligt roligare ut. Man kanske skulle prova en annan färg än horröd som jag annars alltid kör med.

  SvaraRadera
 9. Åh, snygga! Har börjat älska nagellack på sistone, det är så nice. Så piffigt, och man blir så glad.

  Och du, jag och Josefine har just bokat in ny öltid (nåt kom ivägen förra gången). Ny tid: torsdag (i morrn alltså) klockan 19. På Svea. Häng med häng med!! (Fast jag vet ju att N jobbar nån annanstans, så jag hoppas helt enkelt att han är hemma för tillfället :) Om det blir svårt att ta med Elly menar jag)

  Kram på dig.

  SvaraRadera
 10. Fint! Jag har en thing för orangea naglar haft ända sedan i somras. Borde hitta en ny favvofärg.

  SvaraRadera
 11. Bra smyckeskompensation tycker jag, tänk bara vad kul man kan göra med nagellack (om man har lite tid att pilla med det) ditt blå nagellack skulle du kunna använda till detta tips http://apair-andaspare.blogspot.com/2011/09/diy-galaxy-nails.html eller så kan man göra polkagrisnaglar som jag gjorde förra året http://annabanan.blogg.se/2010/november/1a-advent.html#comment eller en roligare variant av fransk manikyr http://annabanan.blogg.se/2010/november/inget.html#comment åh, naggelack alltså...Love it.

  SvaraRadera
 12. Tjusigt! Är det depend nr 41 kanske? :) Finaste blå lacket tycker jag. Billigt också.

  SvaraRadera
 13. Yey! Nagellack är det bästa!

  Vad sägs förresten om en promenix imorgon eller på fredag om det inte regnar allt för mycket?

  SvaraRadera
 14. Åh, saknar mina halsband och öronhängen! Nu är det jag som ska inhandla nya roliga lack =) tack för ett supertips =) KRAM

  SvaraRadera
 15. Jos: Jag har inte vågat måla naglarna innan ifall jag skulle bli tvungen att ta upp Elly, men nu var jag lite vågad ;)

  Mikael: Då får jag hålla utkik!

  Kakans mamma: Att ta bort det är det värsta, så tråkigt!

  Christel: tack!

  Linda: Lite fint ändå med helgnaglar. Men hunden? Skojar du?

  Linda: Det är Maybelline New York

  Mikael: Precis, värderingar är viktigare än kläder.

  Dalkullan: Men horrött är ju alltid lika snyggt!

  Johanna: Jag är inte redo att gå ut utan Elly än, särskilt inte som jag alltid ammar henne till sömns på kvällarna, men om några månader :)

  Tina: Orange har jag nog aldrig haft, men blev lite sugen nu.

  Banana: Haha, det är nog för pilligt för mig, du skulle se hur jag ser ut efter en vanlig lackning; nagellack över halva fingertopparna!

  Emelie: Nix, det är från Maybelline NY! Billigt och bra det också.

  Susanna: Hinner tyvärr inte varken torsdag eller fredag :(

  Miss M: You go girl!

  SvaraRadera
 16. Supersnyggt! Jag tycker också det är perfekt att måla naglarna nu när det inte är någon större ide med halsband osv. Dock har det bara hänt en gång och när det väl hände gick jag också omkring och beundrade naglarna! :)

  SvaraRadera
 17. Nice! Önskar att jag kunde ha smycken, men av någon anledning känner jag mig inte bekväm i det, bara örhängen som går hem här.

  SvaraRadera
 18. som en stjärnbeströdd himmel :)

  SvaraRadera