torsdag 6 oktober 2011

Om hår

En sak som är bra med att Elly drar mig i håret så fort hon får chansen, är att det gör att jag alltid har håret uppsatt. På så vis tänker man inte så mycket på att jag inte har klippt mig på ett halvår. Win!

(Och jag har inga som helst planer på att klippa mig förrän jag har fått långt hår och kan ha det utsläppt utan att få tussar avslitna av klåfingrar. Well well, jag har åtminstone fina naglar)

5 kommentarer:

 1. hahaha Men du får kanske toppa det lite

  SvaraRadera
 2. Bra där! Inget ont som inte har något gott med sig ;-)

  SvaraRadera
 3. Verkligen win. B struntar i mitt hår men gillar att kläsas, speciellt kring sovdags och speciellt huden på halsen samt näsan. Armarna funkar fint med, jag har börjat sova med långärmat och kom på en kväll att han gillar att sova sked. Lite mindre klös. :)

  SvaraRadera
 4. Ha ha, det är lite som att man inte har några snygga kläder att ta på sig efter förlossningen, men det spelar ändå ingen roll för om man sätter på sig något snyggt så kommer det ändå att bli skitigt på två sekunder...

  SvaraRadera
 5. I min lilla lilla värld: Hm, kanske tar fram saxen och gör det själv någon dag.

  Molly: Precis!

  Yevonde: Elly klöser mig mest på kinderna, men även på halsen och på ögonen. Aj aj aj!

  Muerta: Ja, precis, varför inte bara chilla i myskläder och flötigt och stripigt hår?

  SvaraRadera