söndag 23 oktober 2011

Om tanter och skor. Eller brist på sådana.

Igår på lekparksspektaklet pekade Susanna ut en tant i sandaler (jag vet inte vad de heter, men jag brukar kalla dem för Chalmerssandaler) och strumpor. Det var regnigt och ganska lerigt, så vi tyckte att det var lite knäppt, plus att det faktiskt är slutet av oktober. Senare samma dag såg jag en tant som var barfota. Då började jag undra vad det är med tanterna nu för tiden. Obs! Ingen av tanterna såg ut att vara dement.

När jag skriver det här slår det mig plötsligt att tanterna kanske har så långt gångna hallux valgusar att de inte kan ha ordentliga skor på fötterna. Hm. Det tål att tänkas på.

8 kommentarer:

 1. *S* Vet inte om jag vill kalla mig tant även om jag närmar mig de 40, men jag har fortfarande flip flops ;)

  SvaraRadera
 2. Kan ju vara så. Hoppas det i alla fall, så att de inte missat att det snart är vinter :)

  Ja, sömnen, usch. Han har blivit riktigt bråkig nu. På dagarna går det bra, men nätterna. Som Dr Jekyll och Mr Hyde. Jag hoppas det blir bättre snart, för jag är RIKTIGT trött....

  SvaraRadera
 3. Min granntant går fortfarande runt barfota i sandaler. Hon Tycker tydligen att det är jättejobbigt att ens ha strumpor på sig. Frågan är dock varför?..

  SvaraRadera
 4. Miss M: Men du bor ju i Skåne där det fortfarande är sommar!

  Johanna: Stackare, hoppas det går över snart!

  Maria: Man måste ju bli både kall och blöt?!

  SvaraRadera
 5. Ja shit! Snart är jag antagligen också där. I sandaler och strumpor. Suck.

  SvaraRadera
 6. Emeli: Jag med i värsta fall.

  SvaraRadera
 7. De kanske vägrar inse att det snart är höst och vinter...ungefär som min sambo. Han gick i shorts till för någon vecka sedan. Men nu tror jag att han gått över till långbyxor :)

  SvaraRadera
 8. Eller att de trotsade vädret? :)
  Nu när du börjat att prata så om Hallgus så funderar jag på om jag har det också eller om det bara är mina beniga fötter..hmm..

  SvaraRadera