lördag 15 oktober 2011

På önJag sitter i huset på ön med Elly i famnen. Hon sover så fridfullt att jag inte vill lägga henne på sängen och riskera att hon vaknar; för tillfället vill hon nämligen helst sova nära någon. Och det får hon. Igår kväll fick hon en mammighetsattack när hon skulle sova och grät stora tårar om hon inte fick vara hos mig. Annars har vi det bra här. Niklas och jag äter rostat bröd med skinka till varje mål, precis som vi alltid gör här. Elly sträcker sig efter katterna, klappar dem lite och flaxar med armarna av glädje. De är lyckligt ovetande om att Elly inom en snar framtid kommer att vara nästan lika snabb på golvet som dem.

5 kommentarer:

 1. asså den där getingdräkten är kriminellt gullig!

  SvaraRadera
 2. Hur gullig kan man vara egentligen?! Ja, tur för katterna att dom inte anar vad som komma skall.

  SvaraRadera
 3. Stackars katterna framöver..fast det är ju lite skoj också samtidigt men hoppas de inte "ger tillbaka".
  Ibland vill jag inte lämna ifrån mig henne när hon ligger så där fastklistrad, jag menar..behöver hon närkontakt så skall hon ju få det!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Killmamman, kriminellt gullig. Den är så gullig att du redan nu måste titta ut det bästa kortet för en studentskylt tycker jag.

  SvaraRadera