fredag 21 oktober 2011

Powerballader

Igår när Elly var trött och hade svårt att komma till ro satte jag på radion och dansade runt med henne, det brukar göra henne lugn. Rätt som det var dansade vi tryckare till Bed of roses och när Bon Jovi som bäst sjöng ut under refrängen grabbade Elly tag om mina kinder, hånglade upp mig och såg sedan väldigt nöjd ut. Vilken liten smöris!

11 kommentarer:

 1. Haha, underbart! Här dansade vi precis till James Morrisson och sjöng lite och så när han tog i lite så började Junie sjunga lite hon med..underbart m bebisar, man bör alltid ha en hemma ;) och jo, nog är det så..jag har blivit väldigt medveten om dem och allt annat som skrämmer. Kram

  SvaraRadera
 2. Haha åh vad hon kommer vara eftertraktad på discona framöver när hon redan nu kan konsten att hångla till smöriga ballader. ;)

  SvaraRadera
 3. Haha det ska börjas i tid! Hon lär bli farlig på framtida discon, lilla sötisen.. ;-)

  Ni har en sån mysig vardag, ni två! Jag vill verkligen ta tag i det här med att komma och träffa er. Det kommer så mycket i vägen och jag tar på mig massor med jobb just nu..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Men guud så gölligt! :')

  SvaraRadera
 5. Men så söt hon är. Och en smöris :)

  SvaraRadera
 6. Hihi, lilla sötisen! Det är så mysigt att dansa med bebis, gör jag titt som tätt här med.

  SvaraRadera