fredag 7 oktober 2011

Trött

Herre gud, vad jag är trött. Det svartnar för ögonen när jag reser  mig och jag vill bara lägga mig ner i en hög. Det är alltså så här det känns att ha ett barn som inte vill sova på nätterna. Nu förstår jag vilken tur jag har haft tidigare.

13 kommentarer:

 1. oj... men kanske kan du lägga dig... leka lekar på golvet är säkert populärt ;) hoppas att ni får sova mer inatt!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kan sova när hon sover. Vissa dagar vill man helst bara ska gå fort så man får sova.

  SvaraRadera
 3. Usch då, hoppas du kan ta igen det lite idag...

  SvaraRadera
 4. Men tack sötaste Fifi! :)

  Usch då, är det något hon börjat med nu? Har för mig att hon sovit så bra tidigare?

  SvaraRadera
 5. Så känner jag nästan varje dag då Charlie vaknar ofta på nätterna :)
  Har Elly sovit hela nätter förut?

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas innerligt att Liten blir ett sovbarn, men jag gissar att såntdär nästan alltid går i perioder.

  Hoppas Elly sover bättre snart igen, & att du får ta igen lite sömn idag eller inatt.

  SvaraRadera
 7. Oj, vad jobbigt det låter. Hoppas att ni båda får sova bättre inatt.

  SvaraRadera
 8. My god, jag vet känslan. Frank sover från 18:30 till 06:30, allt i ett svep och har gjort så sen han var en månad gammal. När han är sjuk eller liknande så krånglar han förstås och vaknar flera gånger per natt, och då går vi runt som döda zombies här hemma och kan inte förstå att det finns föräldrar som har det så VARJE natt och ändå har energi på dagarna. Cred till dem, jag känner också att jag borde uppskatta Franks sovvanor mer!

  SvaraRadera
 9. Vi var väldigt bortskämda med en bebis som sov allt mellan 6-9 timmar i stäck varje natt. Men det gick över för ett par månader sen. Vissa nätter är det 2-3 timmar mellan amningarna, men ibland är det 4 timmar eller lite till till och med, då känner man sig sååå utvilad! Hehe. Förhoppningsvis börjar både vår bebis och er bebis att sova bättre igen snart! :)

  SvaraRadera
 10. oh no! hoppas hon börjar sova bättre på nätterna igen!

  SvaraRadera
 11. Ja...håller tummarna för att du får sova inatt.

  SvaraRadera
 12. Jag vet, det är en hemsk känsla. Det finns inte ork till något. Hoppas att det blir bättre.

  SvaraRadera