söndag 23 oktober 2011

Veckan i Instagrambilder

Här är de bilderna jag inte redan har visat på bloggen:


Jag klippte mig


Elly och Niklas myste lite extra innan Niklas åkte till NorgeNär Niklas hade åkt och Elly sov passade jag på att fika i lugn och ro


Höstsol


Höstlöv


Höstbäbis


Jag upptäckte hur gott det är med mackor med mjukost och paprika


En kväll åt jag choklad


En annan åt jag godis som jag mest köpte för burkens skull


Elly och H


Superbäbin

14 kommentarer:

 1. Fina bilder! Tycker du det går bra när han är bortrest och du är själv med Elly?

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bäbishög :D

  SvaraRadera
 3. Jag har kommit på att jag ofta längtar lite till söndagen eftersom det är då dina instagraminlägg brukar dyka upp. Gillar dom så himla mycket! Så söt höstbebis, älskar mössan!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Jos! Dina instagraminlägg är så gulliga! :)

  SvaraRadera
 5. Haha, vad gölliga H och E är!! Priceless ju.

  SvaraRadera
 6. Elly har så gullig fotomin!

  SvaraRadera
 7. Molly: Jag tror jag svarar på din fråga med ett helt inlägg!

  Linda: Ja, de är så söta tillsammans!

  Jos och Maria: Vad glad jag blir! När jag började med de här inläggen trodde jag att det bara var jag som skulle uppskatta dem (de är bra att kunna titta tillbaka på eftersom jag inte har nån koll på tiden), så det är jättekul att fler uppskattar dem!

  Menvisst: Eller hur!

  Sparkles: Hon är redan en liten linslus :)

  SvaraRadera
 8. Elisabeth: Tack!

  Emma: :)

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bild, den med händerna!!

  SvaraRadera
 10. Var kommer elefantchokladen ifrån?!

  SvaraRadera
 11. Sara: Tack!

  Louisa: Niklas har köpt den på flygplatsen.

  SvaraRadera
 12. Mysigt med söndagsinstagram, det är du och Weronicas (http://www.enmammasdag.com/weronica) fredagssvep. :)
  Och hon är ju en sån jäkla söt bebis!
  Jag hade jättelänge en plan på att skriva alla mina härliga söndagstankar men det har jag haft nu i ngr år och ännu har ej ngt kommit dit. Så jäkla tur att du gör det! :D

  Och ja, jag hoppas också att jag blir RIK :D
  har ingen aning om vad för slags jobb jag söker, bara ett jobb antar jag. Jag har en utbildning inom restaurang och det fungerar ju inte när man har familj så jag måste börja om och jag känner mig lite gammal för att sätta mig i skolbänken och jag har ju dessutom noll diciplin och alltför mycket med Junie att göra ändå..
  Så nu hoppas jag på ett slags Dafgårdsjobb för det är bra tider, ligger inte för långt bort och verkar som att det ger bra cash i kistan och det längtar jag efter så efter att ha haft föräldrapermission och dagpengar nu..men det är mest teknikjobb som söks nu och jag är inte teknisk av på det sättet att jag kan jobba med det, har en liten fantasi om att jobba på Lindex eller Kappahl (för då har jag rabatt på bebiskläderna JÄMT! :D) men vet heller inte om jag pallar att stå i butik igen, jag är ingen peoples person..folk irriterar mig mest och så måste jag va trevlig. det behöver jag ju inte om jag står vid ett band tänker jag..haha..äh, värsta surisen här nu och jag är ju faktiskt jätteglad, bara trött på folk. speciellt sådana som skall shoppa. Eller vara gäster på restaurang som jag måste vara trevlig mot. Fast att de är idioter. Ja ngt sånt tänker jag..
  Kram!

  SvaraRadera