onsdag 30 november 2011

Hur det gick? Jag förstår att ni har undrat!

7.25 vaknade vi, 7.30 gick vi upp och 7.40 ringde hantverkaren på dörren. Då hade jag precis tvättat av mig och höll på att klä på mig. Som tur var hade gubben vett att vänta en stund, så vi slapp nakenchocker. Vid 9 flydde vi fältet, Elly och jag, för då hade vi tröttnat på att känna oss i vägen. Vi stövlade in på närmaste Shellmack och efter tuggummiinköp och kissning (jag kunde varken  borsta tänderna eller kissa hemma pga fixargubbar i både badrum och kök) började jag känna mig som folk. Herre gud, en morgon med rubbade rutiner tog hårdare på mig än vad jag hade trott att den skulle göra. Jag vet inte om det beror på att min stresstolerans har sjunkit under föräldraledigheten, om jag är lite autistiskt lagd eller bara allmänt neurotisk. Sedan mötte vi i alla fall upp en kompis och hennes bäbis, gick på barnvagnsbio, käkade gourmetkorv på stan och promenerade och det blev en riktigt bra dag. Barnvagsnbio förresten - himla bra grej! Vi såg The Future, som var lågmäld på ett bra sätt och hade en skönt excentrisk huvudkaraktär, medan kiddona ålade runt och lekte på golvet framför oss. 

Så där. Nu ska jag inte skriva mer om dessa jävla hantverkare. (Åtminstone inte förrän på fredag, då det kommer ett nytt gäng) Förresten så vet jag inte ens om jag borde kalla dem hantverkare, då jag misstänker att de är någon form av bovärdar eller vaktmästare, men hantverkare låter lite trevligare.

8 kommentarer:

 1. Vad roligt med barnvagnsbio, det skulle jag med vilja prova på!

  SvaraRadera
 2. förstår att det kändes jobbigt, skulle jag också tycka. man blir så ofri när någon invaderar ens hem sådär... jag vill också se the future, verkar bra :)

  SvaraRadera
 3. Oj, vilken jobbig start på dagen. Hatar att ha hantverkare el. liknande hemma.

  Barnvagnsbio låter ju jättekul! Vilken bra idé. :-)

  SvaraRadera
 4. Hantverkare sådär tidigt på morgonen är verkligen sjukt jobbigt, speciellt när man känner sig ivägen i sitt eget hem och inte kan gå på toa som man ska. Men det är klart, men barnvagnsbio på schemat skulle jag absolut kunna tänka med hantverkare hemma en dag. Låter väldigt mysigt!

  SvaraRadera
 5. Huvva, att få morgonrutinen störd är allvarliga grejjer!

  SvaraRadera
 6. Ja, fy, det är hemskt att känna sig ivägen i sitt eget hem, och det blir inte lättare när man har en bäbis att ta hand om heller. men barnvagnsbio var grymt, måste gå oftare!

  SvaraRadera
 7. "om jag är lite autistiskt lagd..." Du är för skön!
  Barnvagsbio har tom jag varit på! Helt utan vagn. Såg en bra film som jag precis glömt namnet på. Jag är inte så autistisk utan mer dement.

  SvaraRadera
 8. Men det blir ofta helt fel när man inte får sin morgonrutin! Skönt att dagen blev bra till slut iallafall. Låter spännande med bion.

  SvaraRadera