söndag 27 november 2011

Advent


Ett tänt ljus i staken. Julbugglan och bocken har fått komma fram. Grötfontän över bordet. Advent.

6 kommentarer:

 1. Mysigt! Vår bock fick snällt stanna i jullådan några veckor till (på så sätt hoppas jag att den ska hålla fram till jul, Milo brukar försöka rida på vår dalahäst och kan tänka mig att bocken skulle ligga risigt till..). Grattis på advent eller vad man säger ;) Så mysigt att det både är Ellys och Nicos första jul.

  SvaraRadera
 2. Älskar den där julbugglan!
  Och vad mysigt ni har, hoppas dagen blir fin.

  Och alltså nej, jag fick inte det intrycket av dig - att du anser att samsovande barn blir tryggare, däremot har jag läst kommentarer som anser det. Vilket gör mig rätt frustrerad. Det innebär ju att de indirekt tycker att mina barn är otygga, för att hårddra. Och utan att ens att träffat vare sig mig eller mina kottar.

  SvaraRadera
 3. Julbugglan är så söt! Men grötfontän, har en viss Elly nåt med det hela att göra tro?

  SvaraRadera
 4. Ja, Elly tycker det är vansinnigt kul att göra pruttljud med munnen när den är full av mat...

  SvaraRadera