tisdag 29 november 2011

Bulldog i sängen

Elly har börjat med en ny grej. Ungefär en halvtimme efter att hon har somnat på kvällen hör jag små ljud från sovrummet. När jag går in dit står det en liten bulldog på alla fyra i sängen, med ett stort leende och en viftande svans. Ungefär så. Sedan låter hunden sig glatt nattas om och sover efter några minuter som ett barn igen. Jag kan inte påstå att det här stör mig direkt, och jag blir alltid så full i skratt när jag möts av den lilla hunden, men jag antar att det kanske inte blir så roligt i längden.

7 kommentarer:

 1. Men sötnosan då :) Vi hade likadant här ett tag och då skulle det tränas på nätterna också :(

  SvaraRadera
 2. Hahahaha!! Shit, va sött det måste se ut =)

  SvaraRadera
 3. Ja, det är faktiskt väldigt sött :)

  SvaraRadera
 4. Så gulligt det måste se ut :)

  Har du sett dessa bambitröjor på h&m
  http://www.hm.com/se/product/96287?article=96287-B
  http://www.hm.com/se/product/96287?article=96287-B

  Jag tänker alltid på dig när jag ser något med Bambi på.

  SvaraRadera