söndag 20 november 2011

Effektiv egentid

Duscha, raka benen och schamponera håret två gånger. Plocka ögonbrynen och smörja in mig. Klippa finger- och tånaglar, ta bort gammalt nagellack och måla på nytt. Det hann jag göra medan min mamma och min bror var ute med Elly. Allt det där är ju sådant jag gör lite då och då, men aldrig i ett svep, så det kändes ganska lyxigt. Precis när jag hade målat på ett lager rött lack på fingernaglarna kom de tillbaka och Elly blev så glad att hon stoppade in sitt långfinger så långt in i min näsa att det fastnade. När jag skulle dra ut det fick jag nagellack på läpparna...

4 kommentarer:

 1. Härlig med lite lyxig egentid, det behöver man lite då och då. Och vad tokigt! Haha.

  SvaraRadera
 2. Haha, åh himmel vad kul att ta bort det med aceton! =)

  SvaraRadera
 3. Låter himla lyxigt!
  Haha men vad är det med barn och näsor? Imorse sög sig Vidar fast i Martins näsa och vägrade släppa taget, tänker att det var ett rätt märkligt alternativ till napp..

  SvaraRadera