tisdag 1 november 2011

Skrik, babymojitos och sånt


Elly fick en rosa flygplanssked, hitflugen från Berlin och mycket god att tugga på.

Virgin Mojito typ.

Vanda Panda och godsakerna. 

Vacker utsikt över stan.

Idag har Elly haft en av sina sämsta dagar. Hon har verkat nöjd och glad när hon plötsligt har brustit ut i förtvivlade gråtattacker, så det har blivit mycket tröstande idag. Jag misstänker att det kan vara tandsprickningen som spökar och att Kiddo inte ville sova under dagen gjorde inte saken bättre. Vi försökte umgås med ett par kompisar till mig, men fick efter en stund ge upp och gå hemåt (jag hann i alla fall dricka en Mojito utan alkohol, men med extra sockerlag och äta ett par supergoda cupcakes). Inom två minuter hade Elly somnat i vagnen och hon sov så gott att jag fortsatte att gå och gå och plötsligt var det alldeles mörkt. Och den där sovstunden gjorde susen, för efter den var Elly sitta gamla vanliga glada jag igen. 

13 kommentarer:

 1. Tråkigt att ni fick ge upp umgänget, men skönt att det blev bra igen efter lite sömn.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att hon kommer till ro i vagnen i allafall, men som sagt, trist att behöva bryta upp mojitohänget. Det lät annars väldigt gott. =)

  SvaraRadera
 3. Sömn bilar göra susen! Även för en själv. När de är övertrötta

  SvaraRadera
 4. .. Så blir de än svårare att lägga. Men sen vaknar de upp som en helt annan bebis! :)

  SvaraRadera
 5. Stackars lillan! Och trist att du fick ge upp umgänget. Men huvudsaken är att Elly kom till ro. Det kommer fler gånger att äta cupcakes och snicksnacka på.. :)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Jos: Ja, det var en sån lättnad att kvällen blev smidig!

  Lisa: Ja, andra gången gjorde hon det. Fast vi var ute och gick i 1,5 h innan vi gick hem till min kompis och då vägrade hon att somna…

  Maria: Ja, precis, ju tröttare, desto svårare att somna.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig blandning på bordet;) Det är säkert tändernasomspökarpå den stackars lilla sötnosen;(

  SvaraRadera
 8. nämen lilla gumman då :( det är så hjärtskärande när e blir så där ledsna att inget (förutom sömn då kanske) hjälper. drinken där såg mycket god ut, jag är helt sjukt sugen på en margarita, har varit det ända sen jag blev preggo. weird :)

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att sovstunden gjorde gott på henne, men man kan tycka att det är så tråkigt när de inte är på sitt bästa humör och man bara vill sitta och umgås med vänner. Önskar er en fin onsdag.

  SvaraRadera
 10. Molly: Ja, jag tror det kan vara det. Nu ser man en liten vit kant där uppe :)

  Killmamman: Ja, det är hemskt! Och Elly skriker inte så mycket i vanliga fall, har aldrig gjort, så jag blir lite konstig. Konstigt, själv har jag fortfarande avsmak för alkohol..

  Sandra: Precis! Hon är ju nästan alltid så glad och charmig, men just igår, när vi skulle träffa kompisar jag inte har sett på länge, då brast det.

  SvaraRadera
 11. Åh, stackars lilla Elly! Det är säkert inte alls skönt det där. Hoppas de kommer upp snart de små risgrynen så hon slipper ha ont!
  Himla fiffig sked hon fått!

  SvaraRadera
 12. Carola: Ja, man ser en vit kant där uppe, så den kommer nog fram när som helst!

  SvaraRadera
 13. Exakt så har Freja gjort med för ca 2 veckor sedan vid olika tillfällen. Och jag tror som du att det är tansprickning som är på intågande. För att bara börja attackgråta sådär hör inte till vanligheten här hemma.

  En mojito utan alokhol låter riktigt gott! Undra hur man åstadkommer en sådan.

  SvaraRadera