lördag 5 november 2011

En småländsk hemmafru

Jag har redan hunnit bli dissad och skrattad åt två gånger den här lördagsmorgonen. Först när jag glatt berättade att jag hade drömt att jag var och handlade tvättmedel på Ica Maxi och sedan när jag var väldigt snabb att säga att Niklas inte skulle slänga det tomma blöjpaketet eftersom jag ville registrera en kod till Liberoklubben. Bonusdiss: när jag med illa dold entusiasm sa att vi har en rabattkupong som ger 40 spänn vid köp av två paket Libero.

I övrigt har vi en trevlig morgon här, hoppas ni också har det!

8 kommentarer:

 1. Haha, vilken dröm! Hoppas ni får en fin lördag!

  SvaraRadera
 2. Haha! Men det är ju det jag alltid har sagt, älsk på rabattkuponger av alla dess slag!

  SvaraRadera
 3. Se där! Det bor en liten tant i dig med!;)

  SvaraRadera
 4. Förstår inte varför du blev dissad alls, man vinner ju bara på att vara lite ekonomisk :)

  SvaraRadera
 5. Haha ja det var så man blev när en bebis kom till världen! :)

  SvaraRadera
 6. Natasha: Hoppas din lördag har varit bra!

  Lisa: Ja, det är grymt men alla rabatter man kan få, blir glad av alla sparade slantar!

  Molly: Det gör det verkligen ;)

  Killmamman: Precis, många bäckar små!

  Maria: Fast jag var nog sån innan också...

  SvaraRadera
 7. Haha, så där är min brorsa också. Minus blöjdelen eftersom han inte har några barn. Jag kanske är sån också, men det erkänner jag inte utan säger att det är min brors influens. Såklart. Praktiskt med småsyskon att skylla på. Trots att en inte ens bor i samma stad.

  SvaraRadera
 8. Hahaha..jag är en skaraborgsk hemmafru isf.
  Ska man va snål ska man tydligen vara skaraborgare eller smålänning men du är ju precis vid gränsen för de båda så du måste nog vara värre ;)

  SvaraRadera