tisdag 8 november 2011

Familjeutflykt


God morgon!
Jag sitter och laddar inför dagens trip till Ikea. Det blir Ellys första Ikea-besök och hon peppade nyss genom att säga just "Ikea". Vi ska köpa på oss en massa saker inför den stora barnsäkringen av lägenheten, som det börjar bli dags för. Niklas menar att man kan köpa sådant på andra ställen, men jag hävdar att det måste vara på just Ikea och att man måste passa på att köpa julsaker och annat småplock när man ändå är där. Så nu hoppas vi på lite folk och en glad Kiddo. 

8 kommentarer:

 1. Hoppas ni får det trevligt!

  SvaraRadera
 2. Lycka till! (Ett lycka till är alltid på sin plats när man ska besöka Ikea med barn). Hoppas ni hittar det ni ska och lite till. ;)

  SvaraRadera
 3. Härligt att hon redan kan säga "Ikea", det är liksom det viktigaste! ;) Glöm inte att köpa klädvårdsrullar och ljus, det gör alltid vi på Ikea, ibland endast det...

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt! Vi ska till Ikea på lördag, dags att köpa ny säng!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle behöva dra till IKEA för att köpa en massa strunt som behövs men OH MY GOD vad jag blir trött av att gå runt där. Jag måste nog lära mig att kopppla bort alla människor.

  SvaraRadera
 6. Natasha: tack, det hade vi!

  Lisa: Tack! Jag hade faktiskt dig och Kajsa i åtanke innan vi åkte dit…

  Linapånyaäventyr: För första gången köpte vi INTE ljus på Ikea. Jag har nämligen blivit en ljussnobb och vill nu bara ha dyra ljus!

  Maria: Åh, vad kul!

  Emma: Ja, man blir ju helt slut, men på ett bra sätt.

  SvaraRadera
 7. Nu har jag också börjat med leverpastej och smörgåsgurka, thx 2 u..!
  Det kittlar gott :)
  Hmm..kan hon så värst mycket då då?
  Jag tänker mest på att andra ungar kan så mycket mer, typ spela boll och skriva dikt, men så skall man ju inte jämföra varandras ungar för hon tar det ju i sin egen takt men det skrämmer mig ju hur snabbt de utvecklas och nu när du skrev att Elly säger hej så tänker jag att, lite panikat, det gjorde inte Junie vid 6 mån..och så kan vi ju inte ha det.
  Men hon förstår ju sammanhang och sådant..vi är ju lite rötna i magen här så när hon stod vid stolen förut så undslapp det mig en liten fis och den lukta inte mumma och då tittade hon på mig lite bekymrat och frågade "pappa?" så självklart för henne att det är pappa som gör sådan. ;) Kram!

  SvaraRadera