torsdag 10 november 2011

Förkyld

Igår kväll blev jag helt plötsligt förkyld. När jag gick och la mig var jag så täppt att jag knappt kunde andas och någon nässpray hade vi inte hemma. För ett ögonblick övervägde jag att fråga Niklas om han kunde hjälpa mig att lätta på täppan med nässugen vi har köpt till Ellys framtida förkylningar, men sedan kom jag på att jag aldrig i livet skulle ha gjort det för honom. Istället tog jag av Ellys näsdroppar och fick en flashback till 80-talet och alla dessa gånger jag fick lägga mig på sängen med huvudet bakåtlutat för att få dessa droppar droppade i näsan. De var alltid lika otäcka och det kändes alltid som om de rann in i hjärnan. Döm om min förvåning när det var en busenkel match att ta dem igår och de faktiskt stannade i näsan.

10 kommentarer:

 1. Jag HATAR att vara förkyld. HATAR!

  SvaraRadera
 2. Ja, usch för sådana där förkylningar som bara hoppar på en helt fräckt, utan förvarning. Mycket ohyffsat! Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Uuuh, de där dropparna i små plastpipetter. Och så var man tvungen att ligga på rygg skitlänge och bara känna hur de raaaaaann ned. Och inte hjälpte de alltid heller. Rys.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du kryar på dig snabbt! Kanske Ellys droppar gör susen! :)

  SvaraRadera
 5. Krya på er, hoppas det blir en kortvarig historia och att Elly slipper undan.
  Haha, fast nog hade det varit en kul syn alltid, att se Niklas hjälpa till att suga snor. Fast också rätt mycket uäk. :)

  SvaraRadera
 6. Aj då, vi får hoppas att d bara är en kortis! Jag använder saltlösningsspray åt Junie, hon hatart men d hjälper plus att vi kan använda d så ofta vi behöver. Droppar vore bortkastat här ;) jag har också funderat på nässugenmen d vågar jag inte! Bli frisk nu, d e ju en viktig dag idag! :) kramar

  SvaraRadera
 7. Hoppas att förkylningen försvinner från dig snabbt och att Elly slipper att få en släng av den.

  Ha en fin torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hahaha, kan se Nicklas förfasade min framför mig om du frågat detta *S*. Man kanske ska hålla en nässug utanför sitt vuxna förhållande ;) För övrigt e vi också stormförkylda här hemma =/ KRAM

  SvaraRadera
 9. Haha, nässug. Vilken tur att du inte frågade. Hoppas att du har riktig nässpray nu för jag kände hur äckligt hemskt det var när du beskrev hur det var när du var liten. Jag känner igen mig. Och så var man tvungen att ligga stilla. Så det kändes verkligen som tortyr.

  SvaraRadera
 10. Haha, samma här nu senast. Jag knyckte droppar från Fia och fick väldiga flashbacks, samt tyckte extra synd om Fia som inte förstår vad det är för hemskt vi utsätter henne för. :)

  SvaraRadera