fredag 25 november 2011

Fredag


Igår gjorde jag julpynt. Idag SKA Kiddo bara sova innan klockan 20, för jag vill inte missa en minut av På Spåret. I morgon tar vi tåget hem till Göteborg för att i övermorgon kunna hänga upp de här små änglarna och resten av pyntet.

6 kommentarer:

 1. Varje, VARJE, gång jag sagt så har Hrönn varit vaken till typ tio (fast hon alltid annars går och lägger isg sju-halv åtta) därför låtsas jag som att jag är helt ok med att ha henne med när vi kollar ikväll. Vem vill lyssna på programmet när man kan lyssna på tusen frågor om dess upplägg istället liksom? (Text-tv-text FTW!)

  SvaraRadera
 2. Jag vet, det känns livsfarligt att tänka så här! Men har hon inte somnat till 20, så får hon vara med vid TV:n!

  SvaraRadera
 3. Men åh vilket fint pynt du gör. Vilka skillz!

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt att göra eget julpynt, och vad fint!!

  SvaraRadera
 5. MEN så söta!

  Hann du se? Hoppas det! :)

  SvaraRadera