fredag 4 november 2011

JulBuggla


Den där JulBambin var verkligen inte vacker i verkligheten, så det fick till Niklas stora förtjusning bli en Juluggla istället, min man är har nämligen varit svag för ugglor ända sedan barnsben. Eller buggla som vi numera säger här hemma sedan Elly yppade detta ord härom dagen. Hon pratar så mycket den ungen, gägga (hon menade nog ägg eftersom jag skalade ägg när hon sa det), mamma och mammapappa har hon också sagt. Hej har hon sagt länge och sedan mamma var här och sjöng Blinka lilla stjärna med rörelser, har Elly börjat vinka/blinka med sina knubbiga små händer. 


Men nu skulle ju inte det här inlägget handla om Kiddo, utan om julpynt! Det är nämligen som så att jag tror att Julbugglan och Rosa GlitterBambi, som jag köpte i Köpenhamn förra året, kommer att gifta sig och leva lyckliga i alla sina dagar!

10 kommentarer:

 1. Bugglan är underbar! En sån skulle jag också vilja ha i mitt hem tror jag. Och lilla Elly låter helt underbar. Sån go ålder hon är i nu..

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fantastisk juluggla!

  SvaraRadera
 3. Åh, var har ni fått tag på den där underbara bugglan?

  Vad kul att hon börjar prata :)

  SvaraRadera
 4. Vilken himla tjusig buggla!

  SvaraRadera
 5. Alicia: Köp en buggla du med! Och ja, det händer så otroligt mycket med Elly just nu!

  Natasha: Visst är den?!

  Muerta: Bugglan finns på Åhléns, de har en massa fint julpynt!

  Angeliqa: Håller med!

  SvaraRadera
 6. Jag är också otroligt svag för ugglor, & den där fina bugglan har vi också här hemma :)

  Åhléns kan det där med julpynt minsann!

  SvaraRadera
 7. Galet snygg uggla och snyggt tyg i bakgrunden!

  SvaraRadera
 8. Hihi vad roligt, tittade precis på den ugglan idag men fick inte köpa den för Tomas för han sa att han skulle köpa den i present till mig :) Men jag köpte lite annat ugglejulgranspynt idag istället.

  Vad roligt att hon pratar så! :)

  SvaraRadera
 9. Ursöt buggla! Och vad duktig Elly är! Storatjejen! :)

  SvaraRadera
 10. Åh sötnöten!
  vad ska vi skriva om när de lärt sig snacka? jag funderar på när och om fascinationen ngn gång lägger sig..
  Bugglan var skitsnygg! Jag vet inte hur vi skall få det till med gran iår för jag minns hur våra kattungar var på granen när vi var små och Junie bör vara väldigt mycket värre.. ;)
  Bambi och Bugglan 4ever, hipp hipp!

  SvaraRadera