torsdag 24 november 2011

Länkkärlek: Johanna Lagerfors i Tokyo


Ibland tycker jag att reseskildringar kan kännas som platta uppräkningar av allt resenären gör/ser/äter/upplever. Men inte här inte. Johanna Lagerfors är nämligen i Tokyo och skriver så inlevelsefullt och illustrerar med så färgsprakande bilder att jag nästan känner det där resepirret i magen. Och så fort jag har läst ett inlägg längtar jag efter nästa. Så in och läs med er, bums!

6 kommentarer:

 1. Älskar'na alltså! Samtidigt som det är sjukt värdelöst när jag efter varje inlägg får enormt resesug.

  SvaraRadera
 2. Men ÅH, blir så himla himla glad av länkningar och fina kommentarer och allting, TACK snälla ni! Alltså blir verkligen jättejättejätteglad. Snällisar där!

  SvaraRadera
 3. Instämmer Fifi! Och det kan du gott bli Johanna, det är underbart att få komma ut och se sig om i världen på det här sättet. Och så billigt sen! ;-)

  SvaraRadera
 4. Lisa: Ja, jag MÅSTE bara åka till Tokyo!
  Alex: :)
  Johanna: Du är SÅ värd det! Heja dig och tack för dina inlägg!
  Fröken K: Ja, precis, vi får resa genom Johanna :)

  SvaraRadera