måndag 7 november 2011

Lista, lista!

Den här listan snodde jag på Just Another Fucking Blog

Vad åt du till frukost? En macka med leverpastej och smörgåsgurka, en skål med hallonfil, müsli, linfrön och torkad frukt. Också drack jag kaffe.
Vad har fått dig att skratta i dag? Elly, det är svårt att inte skratta när hon är i närheten.
Vad har du på dig just nu? Gröna strumpor, grå, lite noppriga tights och flanellskjortklänning i skogshuggarstil med en liten genomskinlig underklänning under. 
Hur ser resten av dagen ut? När Elly har ätit upp ska jag sminka mig, sedan ska vi ta en promenad och ev. träffa en kompis och hennes bäbi. Jag ska någon gång under dagen laga mat, träna, byta x antal blöjor, amma, ge Elly smakis, leka med henne och sjunga barnvisor. Också ska jag fortsätta skriva inköpslista inför utflykten till Ikea i morgon. Slutligen ska Niklas och jag gå igenom vad och hur vi ska barnsäkra i lägenheten. 
Vad händer i kväll? Kvällsmat för stora och små, lite bloggtid i soffan, lite mys med mannen min, läsa några sidor i en bok, spela lite Wordfeud och förhoppningsvis somna vid 22.
Och i helgen? Ingen som helst aning. Det är ju bara måndag idag!
Vad är det roligaste som hänt dig den här veckan? Hm, så här några timmar in på veckan får jag väl säga att titta på Elly när hon kryptränar.
Och det tråkigaste? Raggarduschen för en stund sedan.
Helgens tre bästa låtar? 


Hur lyder dina tre senaste sms? "Vad fin hon är! Puss" "Gött!" "Gjort"
Vad dricker du i helgen? Vatten och kaffe. Kanske festar till det med lite saftglögg.

12 kommentarer:

 1. :)

  Alltså..jag började att skriva mina senaste sms men jag suddade ut det igen.
  De innehöll ord såsom bajs.
  Eller skit.
  Och nog för att vi båda är ivriga anhängare men jag kände att det kanske var att gå över gränsen för vår växande vänskap..haha..
  Nu ska jag lyssna på Mötley Crue!
  Klem!

  SvaraRadera
 2. Tack för dina fina och stärkande ord! Jag hoppas vi får gladare barn snart! Eller, charlie är oftast glad å¨dagen, det är nätterna som är tunga... Men det löser sig!

  SvaraRadera
 3. Kakans mamma: Nu blir jag ju nyfiken!
  Johanna: Elly är också oftast glad, men ibland kommer det som attacker. Och det värsta är att hon inte vill sova på dagarna.
  Nelin: Gör't!

  SvaraRadera
 4. Jag åt en dubbel rågmacka med ost och gurka, i tunnelbanan som vanligt. Det är bara när jag äter äggmacka som jag sparar den till jobbet, vill inte bli hatad i tunnelbanan pga ägglukt. Och tur att det finns kaffe - annars skulle jag inte vakna på morgonen och komma till denna t-bana...

  Jag älskar verkligen din leo-mössa, var på H&M och testade en men fegade ut. Jag såg ut som en "kom och ta mig tant".

  SvaraRadera
 5. å nirvana, nostalgi! smart att tänka barnsäkring redan nu, rätt som det är så måste man ju ha det fixat!

  SvaraRadera
 6. Marikka: haha, nä, äggmacka tror jag inte att jag skulle äta in public så att säga. Men du, du är alldeles för tuff för att se ut som någon "kom och ta mig tant"!

  Killmamman: Precis, det är lika bra att börja! Och Elly ålar sig runt så mycket nu och övar på att krypa, så när som helst börjar hon klättra i bokhyllor!

  SvaraRadera
 7. Jag snor listan rakt av, skojs :D

  SvaraRadera
 8. Åh jag åt också macka med leverpastej och smörgåsgurka till frukost!

  SvaraRadera
 9. Sköna låter!
  Hoppas att ni får en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 10. JoHo: Gör't!
  Amanda: Gött är det
  Alicia: Du med!

  SvaraRadera