onsdag 9 november 2011

När flitens lampa är släckt

Den där blå Ikeakassen ligger nästan orörd innanför ytterdörren och väntar på att vi ska placera ut alla roliga barnsäkerhetsprylar i lägenheten. Och med nästan orörd menar jag att vi har packat upp Ellys leksaker och provlekt med dem. Typiskt oss. Nu återstår det att se hur länge kassen kommer att ligga kvar och om den där tavlan vi köpte kommer att hamna på väggen i år. Tveksamt.

11 kommentarer:

 1. Haha, vad jag känner igen mig där!

  SvaraRadera
 2. Känner med igen mig...
  Men barnleksaker/kläder är roliga att plocka med minsann!? (och handla;))

  SvaraRadera
 3. Man måste ju ta det i etapper... ;)

  SvaraRadera
 4. men huvudsaken är ju att ni införskaffat grejerna i alla fall, det tycker jag är en stor klapp på axeln bara det :) jag har inte ens börjat tänka i de banorna än.

  tusen tack för peppen!

  SvaraRadera
 5. Haha, hög igenkänningsfaktor! Vi kommer alltid hem och placerar kassar i sovrummet (annars går katterna på upptäcktsfärd i dem). Sen står de där och...står. Köpte stänger som skulle bli skoförvaring innan sommaren. Vi har ännu inte kommit oss för att gå de 200 meterna till Daniels pappa, låna slagborr och skruva upp dem. Men vi ska! Snart..

  SvaraRadera
 6. Oh yes. Känner igen det där.

  SvaraRadera
 7. Fniss. Visst är det själva "samlandet" som är det festliga... att sen packa upp och göra jobbet, not so much fun :p

  SvaraRadera
 8. Haha. Exakt så var det för oss förra månaden. Kassen stod i en vecka utan att vi rört den. Sakerna till dottern kom upp men inget annat.
  Och jag har foton jag ska sätta upp på vägen. Men det verkar inte ske nu på stubinen ;)

  SvaraRadera
 9. Känner igen mig där, det är ju så tråkigt att packa upp... :)

  SvaraRadera
 10. Åh, vad skönt att höra att det är fler än vi som är lite, hrm, lata när det gäller sånt här.

  SvaraRadera
 11. Jamen..sån är jag med.
  Våra resväskor ska vi inte tala om hur länge de står där innan jag tar tag i det..

  SvaraRadera