onsdag 9 november 2011

När flitens lampa glimtar till

Jag kan nu förtälja att det bara är tavlan som står kvar i hallen. Niklas läste nämligen mitt förra inlägg och medan jag satt med en sovande Kiddo i knät i så där 2,5 h, packade han upp allt. Så nu ska vi bara se till att barnsäkerhetsprylarna hamnar där de ska och inte blir kvar på köksbänken och att tavlan kommer upp på väggen. Men den kan vi sätta upp när vi sätter upp de där tavlorna till barnkammaren som jag köpte på loppis i augusti.

6 kommentarer:

 1. Ni är en bit på väg i alla fall :)

  Hur gammal är Elly nu, ett halvår va? Hon kanske klarar sig med ett par tupplurar per dag nu, Charlie började med två tupplurar när han var sex månader. Och idag tog han bara en! Så vi får se om det är en ny rutin på gång eller om detta bara var idag...

  Jag fick en insikt och tänkte att jag måste sluta obsessa över sömnen, det kommer att lösa sig förr eller senare, och jag måste ta det för vad det är, då blir det lättare :)

  SvaraRadera
 2. Johanna: Hon blir 7 mån imorgon! Oftast sover hon bara två gånger om dagen, det har hon gjort ganska länge. Problemet är att de där sovstunderna ofta blir väldigt korta… Jag försöker att inte tänka så mycket på det, men stundtals blir jag helt besatt!

  Maria: Ja, precis, man ska ju inte förta sig :)

  SvaraRadera
 3. Så skönt! Det kan löna sig att skriva ¨menande¨ inlägg ;-)

  SvaraRadera
 4. Smart drag att blogga om det! ;)

  SvaraRadera