söndag 20 november 2011

Pepparkakspepp

Peppen inför det stundande pepparkaksbaket är på topp här i huset. Jag och min bror har inte bakat pepparkakor tillsammans sedan jag bodde hemma och mamma har plockat fram en minikavel till Elly. Hon har även under veckan berättat på jobbet om att Elly, 7 månader, ska kavla ut deg och trycka ut hjärtan. Nåja, Elly har åtminstone pepparkaksdräkten på sig och jag är sjukt sugen på pepparkaksdeg.

9 kommentarer:

 1. Gulligt det låter med pepparkaksdräkt!

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt med pepparkaksbak!

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt!! William måste också ha en pepparkaksdräkt! :)

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt och juligt :) Och fy vad gott med pepparkaksdeg!

  SvaraRadera
 5. Så himla nice! Måste också kavla deg snart! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad mysigt!
  Jag minns alla årliga pepparkaksbak hemma hos mormor och morfar där varje bak avslutades med att jag gjorde en megastor boll och gräddade lätt och gav till morfar, det var det bästa han visst nämligen. En stor, degig pepparkaka. Fina minnen.

  Och Elly i pepparkaksdress måste nog vara en himla söt pepparkaka. =)

  SvaraRadera
 7. Så mysigt! Tror minsann att Ellys mormor är lika otålig som Elliots farmor;)

  SvaraRadera
 8. Åh vad mysigt! Jag bakade lussebullar i går :)

  SvaraRadera