måndag 14 november 2011

Statusuppdatering

Jag är fortfarande småsnorig. Ja, den här förkylningen fastnade visst på det stadiet och bröt aldrig ut och blev allvarligare än så. Det är dock sjukt irriterande att näsan rinner då och då och att jag inte kan träna. Fem dagar hann jag köra mina träningskvartar innan snorigheten tog mig i sitt våld. Niklas är också snorig och jag har tvingat på honom nässpray för att han inte ska snarka på nätterna, annars är han väldigt anti allt sådant. Sådant som i nässpray, alvedon och halstabletter. Elly är inte direkt förkyld, men hon låter lite tjock i halsen när hon "pratar" ibland, tänk er hur Chewbacca i Star Wars pratar så får ni en liten hint om hur Elly låter.

9 kommentarer:

 1. Så tråkigt att ni är sjuka hela högen. Hoppas ni kryar på er snart!
  Här har vi också blivit täppta och jag prisar högre makter för att någon uppfann nässprayen.

  SvaraRadera
 2. Jag är likadan som Niklas, vägrar sånt som får mig att må bättre och tar bara alvedon i nödfall, typ när jag är döende.

  SvaraRadera
 3. Usch vad segt att gå och dra med förkylning, är samma här. Vet inte vilken vecka vi är inne på. Väntar på att det ska bryta ut "på riktigt" så att det kan gå över nån himla gång. Krya på er!

  SvaraRadera
 4. Krya på er!!!

  Ja, det är lite märkligt det där. Det är Sankt Nikolaus aka nederländska tomten, som kommer från Spanien.

  SvaraRadera
 5. De där förkylningarna är verkligen det värsta med den här årstiden. Kajsas förkylning har precis släppt, men jag gissar att det inte dröjer några längre tider innan den är tillbaks igen med tanke på alla snoriga dagisungar.

  Hoppas den stannar av för er nu och inte blir värre.

  SvaraRadera
 6. Krya på er! Eller som en stackars arbetskompis till mig från England sa när hon jobbade i receptionen (och innan hon lärt sig svenska så bra)och folk ringde och sjukanmälde sig: Krypa på dig! Det tog två år innan nån berättade att hon sa fel.

  SvaraRadera
 7. Här snorar vi ikapp hemma! Henrik och Elsa snarkar ikapp på nätterna och jag ligger med händerna knutna ;) KRAM

  SvaraRadera
 8. Krya på er! Kunde inte låta bli att fnissa åt bilden av Elly som en liten Chewbacca dock... :)

  SvaraRadera
 9. Tack för alla kryahälsningar hörrni!

  SvaraRadera