fredag 11 november 2011

Super Mario Love


Hos bästa Linda hittade jag den här rafflande Super Mariobanan och var tvungen att slänga upp den, det vore liksom fel att inte dela det här mästerverket med er. Och bäbistiden i all ära, men när jag ser den här längtar jag tills jag och Elly sitter vid köksbordet och pärlar Marioplattor så det ryker om det. En och annan Toad i korsstygn ska det också bli.

5 kommentarer:

 1. Åh! Jag blir så fantastiskt glad av att se såna här kreativa grejer. Sjukt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Men är det bara pärlplattor? På riktigt?! Hur coolt som helst ju!

  SvaraRadera
 3. Ser oxå fram emot det med Elliot! Vi kan tävla pm vilka som gör snyggast;)

  SvaraRadera
 4. Lisa: Jag med!
  Turez: Det är fantastiskt!
  Charlotta: For realz, hur tufft som helst!
  Molly: Ja, vad roligt, det får vi göra!

  SvaraRadera