tisdag 22 november 2011

Svulstiga katter

Idag bakade vi lussekatter (jag vet, det handlar mest om bakning och jul här nu för tiden, och värre lär det bli). Jag tyckte att mina blev fina och att mammas blev fula, men ville vara snäll dotter och sa därför inget, men tji fick jag. När bullarna kom ut ur ugnen såg mammas alldeles välformade och fina ut, medan mina var svulstiga. Fail.

Förresten är det lite som att vara liten igen, just när det gäller bakningen här. Mamma gör degen och tar hand om portplockning och disk, pappa dammsuger undan mjöl och jag ägnar mig enbart åt det roliga; utbakningen. Win.

5 kommentarer:

 1. Skönt att bara behöva göra det roliga!!! & snygga ;) Ska med ge oss på lussekatter här snart, så gott ju!! Och glögg, mmm...

  SvaraRadera
 2. Mys! Det är skönt att få känns sig liten ibland!

  SvaraRadera
 3. Åh, du fuskar!
  ;)
  Vi pratade ju just om det där att det är mycket roligare när ngn annan plockar bort..hihi..
  Jag skall också baka katter inför söndagen men saffran är så sabla dyrt här och man måste typ mortla den för den är lååånga trådar och jag äger ingen mortel dessvärre.. :(

  SvaraRadera
 4. Med mamma är man i alla fall alltid yngre! WIN =)

  SvaraRadera
 5. Så vill jag också ha det :)

  SvaraRadera