tisdag 15 november 2011

Tänkbara anledningar

Strax innan klockan 23 somnade Elly, och det gjorde även vi. Jag vet inte om hennes sömnstrejk berodde på a) förkylningen b) att hon kände på sig att pappa skulle åka eller c) att hon är rädd för att få småsyskon. Vad det än berodde på hoppas jag att det var en engångsföreteelse.

5 kommentarer:

 1. Heeeeeeeej.. det är luci här. Jag har tänkt på dig jätte mycket men det har hänt så mycket att jag har inte orkar blogga alls. Saker jag inte akn skriva här. Oj vad lilla Elly växer. Och vilka mysiga bilder. Jag var i Göteborg i Oktober faktiskt ;) Allt bra med dig? Barn förstår mer än vi tror men ibland vill de bara vara lite extra "jävliga" utan anledning :) Jag ska bygga en blogg på wordpress men går sådär. Skriven adressen i fältet så kan du svara där om du vill. Har en ny facebook också. Som sagt det har hänt mycket sen sist jag skrev till dig. Just det jag har ett tips på något som skulle passa dig. Kolla pyjamas på halens tror jag det är. RÅDJUR ;) *Bamsekraaaaam*

  SvaraRadera
 2. Varje gång något inte är som det brukar funderar man över vad det kan bero på. Det finns också massor av saker det kan vara. Snurrigt. Förhoppningsvis somnar hon snabbare i kväll!

  SvaraRadera
 3. Barn är det bästa preventivmedlet. Jag vet riktigt hur flerbarnsfamiljer har lyckats föröka sig, för mig verkar det helt omöjligt.

  SvaraRadera
 4. *S* Finns det några insuinationer (stavas det så?) på syskon som hon kan ha plockat upp?! ;) Tror det kan va en komo av förkylning, utvperiod oah att pappa åker! Kanske inte så att hon vet det, men känner säkert av din förändrade sinnesstämming! KRAM

  SvaraRadera
 5. Luci: Men hej, evigheter sen!
  Maria: Ja, men man blir ju så ställd!
  Dalkullan: Jag fattar inte heller…
  Miss M: Nej, absolut inte!

  SvaraRadera