onsdag 2 november 2011

TV-paret

En sak som är bra med att Niklas kommer hem idag, förutom att jag längtar efter honom något ofantligt, är att vi har så många som tre avsnitt av Sons of anarchy att se. Jag har inte tittat på någon serie när Niklas har varit borta, för det är ju inte lika roligt när jag inte har någon att diskutera karaktärer med, skratta och våndas med och så. Som en liten bonus har vi även några avsnitt av How I met your mother att se, den är faktiskt en av få komediserier som jag verkligen tycker om.

12 kommentarer:

 1. Jag och Gustav har också några serier vi ser tillsammans, det skulle i te gå att se dem utan honom! :)

  SvaraRadera
 2. åh, jag önskar min pojkvän också gillade de serierna. fast å andra sidan behöver jag inte vänta... fast å tredje sidan så hinner jag ändå aldrig se eftersom att vi vill enas om att se något tillsammans...

  SvaraRadera
 3. Jag känner att jag behöver tips på bra serier nu. De senaste två dagarna har jag kollat på romantiska komedier, mest för att ha något i bakgrunden, men det börjar bli lite tråkigt det med.

  SvaraRadera
 4. Jag ser typ aldrig på tv, eller filmer eller serier, när Jon inte är hemma. Blir så rastlös. Jag brukar försöka men det är som sagt så mycket roligare att kolla tillsammans. Skönt att han kommer hem så du slipper längta! :)

  SvaraRadera
 5. Så mycket att se. Så lite ro i kroppen för att göra det.
  Kanske får mer tid sen när man är ledig och barnet sover ... ps. snacka går ju ds. :)

  SvaraRadera
 6. Åh, saknar att ha nån att se serier med!

  SvaraRadera
 7. Åh jag älskar förhållanden som älskar tv-serier. Vi är likadana. Det är liksom det bästa som finns (om man inte räknar allt annat bra)

  SvaraRadera
 8. Maria: Nä, det är inte samma sak.
  Emma: Du får lära honom att gilla dem!
  Natasha: Det går ju inte! Se Sons of anarchy, Oz och The Wire istället!
  Jos: Jag blir också så rastös när jag kollar själv, så det slutar alltid med att jag sitter med ifånen i handen och missar det mesta i serien.
  Mikael: Äh, ni kommer nog hinna kolla på serier ska du se!
  Linda: Åhhh…Gillar inte fina hunden serier?
  Dalkullan: Ja, visst är det?!

  SvaraRadera
 9. Åh, det där med att se serier tillsammans alltså. Min bästa stund på dagen tror jag är när jag och Daniel kryper ned i sängen och kollar några avsnitt. Så himla mysigt!

  SvaraRadera
 10. Ååårh, how I met your mother - nice!

  SvaraRadera
 11. Vi ser just nu Boardwalk, alla andra är på paus, men vi ska börja se The Wire. How I met gillar jag också.

  SvaraRadera
 12. Och Big bang theory funkar för mig för det mesta. How I met your mother funkar finfint det med :) Soa har jag inte sett..den verkar lite för hård för mig.
  Här kör vi på Merlin, The Mentalist och Alphas (vilket jag inte gillar egentligen men Björn gör det så jag får hänga på).

  SvaraRadera