fredag 9 december 2011

Anti-pepp

Jag måste säga att det känns lite sådär att jag har blivit förkyld igen, efter att ha varit frisk från den förra i en vecka. Det känns även sådär att det spöregnar och stormar ute. Min julpepp behöver snö för att hålla sig i form.

3 kommentarer:

 1. Min julpepp med! Jag var säker på att det skulle komma lite snö inatt, blev så besviken när det var alldeles blöt och geggigt ute när jag kikade ut imorse. Hoppas att förkylningen är ett falsklarm. Kul med nya kameran förresten, du kanske kan fotoleka bort förkylningssymptomen? Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Usch så trist, stackare! Hoppas att du kryar på dig snart. Du får passa på och vara inne och leka med din nya kamera. Ta en massa fina bilder på lilla Elly.

  I övrigt håller jag med dig. Nu behövs snön för att det ska kännas en gnutta jul. Det känns verkligen som sånadär regniga höstdagar man ska stöta på i november..

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, eller hur? Jag var nästan lite glad igår kväll trots slasket, för det var iaf lite vitt om man tittade ut och kisade. Men nu...och det ska vara plusgrader ett bra tag till. Var är julesnön?

  SvaraRadera