söndag 18 december 2011

Barnvaktspremiär

Idag har vi minsann haft barnvaktspremiär. Kiddo fick vara hos mormor och morfar medan jag och lillebror åkte till stan och köpte julklappar. På 40 minuter var shoppandet avklarat (jag har blivit sjukt effektiv av mig när det gäller shopping sedan jag fick barn), men sedan tog vi en liten extra sväng med bilen, så totalt var jag borta från Elly i två timmar. Jag var lite nervös innan, men det gick så klart hur bra som helst, för alla inblandade. Eftersom jag är ensam en hel del med Elly så känns det alltid så konstigt att inte vara med henne, så att lämna henne hos mina föräldrar en stund kändes ganska stort för mig. Min bror sa att det är dags för mig att klippa navelsträngen nu, och det ligger förmodligen något i det. Jag borde kanske åtminstone börja tänja ut den lite mer.

11 kommentarer:

 1. skönt att det gick bra! jag känner alltid att jag glömt något när jag är ifrån henry, är så van att dra omkring på barnvagnen att det känns så konstigt... tomt :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att de gick bra! Vi ska ha barnvaktspremiär på onsdag, vid läggning dessutom, det ska bli spännande att se hur det går!

  SvaraRadera
 3. Killmamman: Men precis! När jag handlar själv får jag plötsligt panik och ba' shit, jag har glömt vagnen nänstans!

  Maria: Spännande! Men det komemr säkert att gå fint!

  SvaraRadera
 4. Åh vad skönt att det gick bra! Själv har jag inga som helst problem att lämna Edith i ett par timmar, förutsatt att jag känner mig trygg med barnvakten såklart. Och jag saknar henne aldrig, förrän jag träffar henne igen. Då slås jag av hur mycket jag saknade henne.

  SvaraRadera
 5. Vi har lämnat Charlie några gånger till våra föräldrar, ett par timmar åt gången, och jag tycker oftast det är skönt att få vara själv en liten stund :)

  SvaraRadera
 6. Idag var jag barnvakt åt en 7-månaders och en 2,5-åring ett par timmar. Det var sjukt mysigt! Men det är ju också rätt påfrestande får man säga...hehe. Därför tänker jag nu att det ju måste vara underbart att som förälder få vara utan barn ett par timmar.. (?!) Så jag tycker att du ska passa på att njuta!

  Säkert bara bra för barnet också att vänja sig vid flera vuxna.

  SvaraRadera
 7. Men vad grymt bra! Speciellt när man ska handla julklappar. Känns som något helt fruktansvärt att utsätta sina barn för. Och sig själv. Bara tanken på mig själv med barnvagn i Nordstan nu - svimmar nästan.

  SvaraRadera
 8. Dalkullan: jag är så ovan vid att vara ifrån henne att jag känner mig halv när hon inte är med mig, men med tiden kommer jag nog att sakna henne mindre när jag är utan henne.

  Jonna: Verkligen!

  Johanna: Oj, bra jobbat av dig! Och ja, Elly behöver vara med andra vuxna också, särskilt som hon tillbringar så mycket tid med bara mig.

  Josefine: Ja, det var en jättebra lösning! Eftersom jag och Elly åkte tåg själva hit kunde jag inte släpa med mig en massa julklappar, så jag fick helt enkelt köpa dem här.

  SvaraRadera
 9. Spännande! Jag har haft barnvakt några gånger, som längst tre timmar (på kvällen) och det var jobbigt på slutet... känns så konstigt att vara utan henne.

  SvaraRadera