lördag 17 december 2011

Den där folk hatar på tåget ni vet

En tågresa med en övertrött unge som vägrar att vara stilla tar på krafterna. Puh, säger jag bara. Men nu har Kiddo fått sova och jag har fått mat, det snöar och alla är nöjda.

9 kommentarer:

 1. Jag blir matt bara av att läsa det här. Ack och ve. Skönt att allt är lugnt nu. Det är ju det bästa med allt, att det alltid någon gång blir lugnt.

  SvaraRadera
 2. Osch..åker ni tåg igen! Men man får se det som så att man får mer medfölelse med andra som har barn, innan man själv fick en.. :) Om du fattar min point. (jag har smuttat på lite hof så jag är lite slirig... ;)) kos dokker hos mamma! Kram

  SvaraRadera
 3. I sådana situationer blir man så stressad. För man vet att folk blir irriterade. De ler falskt mot en men det lugnar en inte alls. Eller så stirrar ut en precis som om att man inte försöker styra upp situationen.

  SvaraRadera
 4. skönt att lugnet har lagt sig :)

  SvaraRadera
 5. Skönt att det vänt. Men man känner ju sig som en skurk när det är sådär...

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig blogg du har !

  SvaraRadera
 7. Sådär brukar jag känna när jag brottas med ett trotsanfall i offentlig miljö "ånej, nu är jag den där mamman.." Skönt att alla blev nöjda till slut!

  SvaraRadera
 8. Uh, vilken jädra pärs! Blir svett bara vid tanken. Fint att ni fick en bra kväll, och snön gör ju nästan vem som helst glad.

  SvaraRadera
 9. Dalkullan: Som tur var tog resan bara 2h, det hade varit värre om vi skulle åka över halva landet…

  Kakans mamma: Ja, herre gud, förr tittade jag argt på föräldrar med skrikungar och tyckte att de väl kunde få tyst på kidsen, nu vet jag ju bättre…

  Turez: ja, precis, och man ba' snälla, titta bort!

  Killmamman och Britta: Ja, det var skönt när vi väl kom fram :)

  Sandra: Åh, tack!

  Jos: Precis, och ju mer man försöker att lugna ungen, desto värre blir det…

  Lisa: Ja, efter lite sömn för lillan och mat för mig var resan ett minne blott!

  SvaraRadera