måndag 5 december 2011

Det är ju så en (skulle kunna bli) blir tårögd

Elly har sagt mamma några gånger tidigare och även om jag vill hävda att det var medvetet, så kan det möjligen ha varit jag som övertolkade hennes joller. Men igår däremot. Elly var lite mammig så hon och Niklas fick titta på när jag tränade och Elly stod glatt i Niklas famn och hejade på mig. Sedan vände Niklas lite på henne, så att hon inte såg mig, varpå sötungen gnällde till, vred huvudet åt mitt håll och sa högt och tydligt mamma. 


Tro det eller ej, men den här gråterskan tog det hela med ett leende och inte en enda tår!

10 kommentarer:

 1. H lär nog säga mamma tidigast till ettårsdagen. :-D

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt! Mammahjärtat bubblar verkligen över när ens bebis säger mamma första gången.

  SvaraRadera
 3. Så klart att det var medvetet ;)

  SvaraRadera
 4. Så mysigt! Charlie har inte sagt det medveten än, utan det är fortfarande joller blandat med ma-ba-ma-ma-ba-pa... :)

  SvaraRadera
 5. Åhhh! Vilken känsla. :-)

  SvaraRadera
 6. Åh så underbart! Längtar dit... :)

  SvaraRadera
 7. Så himla härligt! Längtar till den dagen Henry säger mamma. Drillar honom varje dag :)

  SvaraRadera