måndag 12 december 2011

Det kom ett paket


När det damp ner ett paket i brevlådan hade inte jag en tanke på att vänta med att öppna det till Julafton, utan slet glatt upp det på momangen. I paketet låg den sötaste Bambitavlan jag någonsin har sett och ni kan ju tänka er hur glad jag blev. Och det blev även Elly, som försökte att sätta tänderna i den. Tusen tack till min fina bloggkompis Moa/Killmamman som har gjort den här presenten, är hon inte grym?!

10 kommentarer:

 1. Visst är den UNDERBAR!!! Hon har decoupageat och donat och oroat sig för att allt är fint och mätt allt 30 gånger som den rara pefektionist hon är :) och jag satt brevid och skrek att JAAAAG ville ha den!!! Trodde för ett ögonblick att så skulle bli fallet men jag ser nu att Elly drog den högsta vinsten! Grattis :)

  SvaraRadera
 2. Så himla söt! Förstår att Elly ville äta upp den.

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Vilken överraskning! :)

  SvaraRadera
 4. Superfin!
  Passar Elly perfekt!

  SvaraRadera
 5. HAHAHA ja det kanske hadevatt nåt;)

  Skitsöt tavla! Verkligen passande för dig ;)

  SvaraRadera
 6. Åh wow, vilken grej! Jättefin!

  SvaraRadera
 7. Men vad hon är duktig! Så söt!

  SvaraRadera